Skorpió nő rák férfi kapcsolatról vélemény?
Figyelt kérdés
4 hete vagyunk együtt, lassan meglesz az egy hónap. Én azt érzem működőképes most, de hosszútávon is?
Válaszaitokat előre köszönöm!
A vicceskedni vágyó fiatal/illetve kevésbé fiatal trollok kíméljenek. Jó a humor, de nem itt és nem most köszi.
2018. jún. 8. 11:11
1/8 anonim válasza:
Nem ettől függ hogy a víz a földdel mit képez és az azonos vagy eltérő minőségű jegyek alkalmasak e vagy nem az együtt élésre . A személyes horoszkóp kapcsolati fényszög az aktuális kapcsolatodon belül harmonikus e vagy sem .
2/8 anonim válasza:
Még mindig SZINASZTRIA!!!
astro-seek.com ha leírást is akarsz, de fordítani kell, mert angol nyelvű az oldal.
Nem csak a napjegy számít. Nekem egyébként eddig még nem volt ilyen, ami működőképes, csak munkakapcsolat.
3/8 anonim válasza:
Rák férfi vagyok és van tapasztalatom, nem lett jó vége.
4/8 anonim válasza:
Osztom a 3-as véleményét: Rák férfi-Skorpió nő, állandó cirkusz, kölcsönös harc és játszmázás.
5/8 D-Mano válasza:
2-es jól mondja: Szinasztria. A Napjegy ("csillagjegy") ismerete asztrológiai szempontból édeskevés.
6/8 anonim válasza:
Skorpió nő vagyok.Volt két ràkkal is kapcsolatom.Egyik a férjem volt.Bàr ugyan vége lett mindkét kapcsolatnak.Mégis szerintem ràkkal vagy kossal egészen jó lehet a kapcsolat.Alapvetően jó.A lehetőség megvan benne,de persze tenni kell érte.
7/8 anonim válasza:
#6 a kost én is alá tudom tamasztani, hogy jó partner :)
(Szintén skorpió nő)
8/8 anonim válasza:
Ha erre a hülyeségre építesz egy kapcsolatot, akkor már régen rossz! A párod (a hölye horoszkópja nélkül) normális vagy nem? Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!