Szerelmi háromszögbe kerültem egy nyilassal és egy halakkal. Melyikük lenne jobb választás ebből a szempontból?
[1] Kicsit fordítsuk meg a dolgot: ha nem tudsz választani, az azt jelenti, hogy egyikük sem ELÉG fontos neked ahhoz, hogy ŐT válaszd.
[2/A] A csillagjegyek önmagukban kakit sem érnek egy személy, egy sors vagy egy párkapcsolat elemzésénél. Rendes elemzéshez teljes születési képletre/horoszkópra van szükség.
[2/B] Párkereséskor vagy párkapcsolat kialakítása előtt kizárólag csak a saját születési képletedet érdemes nézned (megnézetned szakemberrel), a partnerjelöltek horoszkópját teljes mértékig figyelmen kívül kell hagyni- ha már mindenképpen szeretnél asztrológiai iránymutatást.
[2/C] A partner képletére és a képleteitek összevetésére csak azután érdemes ránézni, miután már hosszú ideje együtt vagytok.
A hal-al jobban jársz ha erős érzelmi dolgokat (szerelmet) akarsz megélni. Viszont a "halak"-kal gondok lehetnek mert lehet pl határozatlan, stb. A halak-kal sok baj lehet pl hajlamos zárkózottságra, és függőségekre is (mint pl a vízöntő). Viszont ha ilyen problémák nincsenek, akkor a hal lehet a jobb választás.
A nyilas viszont szabadabb, nyitottabb, energikusabb, és szintén lehet belőle szerelem - bár talán nem olyan intenzív mint a halak esetében (de viszont tartósabb is lehet).
Nekem nyilas a párom egy éve.
És én vízötő vagyok.
És nem mindegy az sem h melyik honapban évben született.Pontosan nem tudom h van ez de az ellöttem lévőnek igaza van. Nekem pl a párom decemberi elején született és eme jegyűnél születésünél ezeket figyeltem meg: nem magabiztos minden ben a rosszat látja nehezen birkozik meg a nehézségekkel rumlis lusta viszont vicces érzékeny szenvedélyes figyelmes .
Miellött választanál ismerd meg őket jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!