1/13 anonim válasza:
Annyira hogy lehúzza a mérleget a súlya.
2/13 anonim válasza:
Olyankor nem nagyon tud mérlegelni.
4/13 anonim válasza:
Az adok-kapok egyensúlyba legyen.
5/13 anonim válasza:
szerintem ijesztő, legjobb barátnőmnek volt mérleg hódolója és borzasztóan obszesszívan viselkedett, már-már mondhatom azt hogy betegesen a megszállottja volt a barátnőmnek, évekig nem tudott róla leszállni, még akkor sem mikor már a lány figyelmeztette, hogy szálljon le róla mert neki van már más.
6/13 anonim válasza:
Én mérleg vagyok. Egyszer voltam szerelmes azt is elrontottam. Pedig azt mondják a mérleg jó döntéseket hoz. Ez is bizonyítja, hogy a csillagjegy nem befolyásol semmit
7/13 anonim válasza:
nagyon szelíd és engedékeny, sokszor átadja az irányítást, mindig belegondol te mit szeretnél, neked hogy lenne jó
10/13 anonim válasza:
A mérlegek többsége általában hűhek az emberhez, de viszont a mérleg sokszor hajlamos az irígységre, de amúgy nagyon együttérzőek a mérlegek, csak néha túlzottan irígyek tudnak lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!