Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a szerelmes Mérleg férfi?

Milyen a szerelmes Mérleg férfi?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mérleg olyan, mint egy kevésbé érzékeny rák.

A mérleg érzékeny jegy, mert valahol törékeny, de mindig próbálja magát erősnek mutatni, hogy ne látszódjon rajta, hogy legbelül igen érzékeny és törékeny. Igaz levegő jegy a mérleg, de inkább egy vizes levegő jegynek tudnám mondani a mérleget, mert törékeny és nem felejt. Aki átvágja, az a mérlegnél már elásta magát.

A mérleg közepesen érzékeny, olyannyira, mint egy rák.

A halaknál nem érzékenyebb a mérleg, annál erősebb, de skorpiónál már érzékenyebb, ezért egy rákkal egy szinten érzékeny egy mérleg csillagjegyű.

2022. jún. 10. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Mérleg vagyok és amit írtál full kamu.

2022. jún. 10. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Mérleg vagyok kicsit valóban érzékeny és konfliktus kerülő vagyok, de emellett öntörvényű is. Tény, hogy minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, ahogy az ujjaink sem egyformák, ugyanúgy az emberek sem.

Valakire tényleg elég erősen ráillik a csillagjegye, valakire meg csak bizonyos jellemzők stimmelnek.

2022. jún. 10. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!