Az egyik barátnőm (vízöntő) nagyon szerelmes egy fiúba (aki oroszlán). Hogyan értessem meg vele, hogy tegyen le róla?
Van olyan eset, mikor semmit sem kell csinálni. Ez eléggé olyannak tűnik.
Ha majd kiforrják magukat az események, akkor segíthetsz a barátnődnek, hogy túlessen rajta.
Nem lehet és nem is kell megmenteni az embereket a saját életüktől. Lehet, hogy fájni fog neki, de tanulhat belőle. Lehet, hogy pont ez viszi majd előre egy boldog szerelemig.
A horoszkópnak nem értem, hogy ehhez mi köze, de oké.
Csinálni szerintem sem tudsz vele semmit, annyi, hogyha róla beszél, akkor ne bíztasd, én ilyenkor mindig mondtam a barátnőimnek, hogy nem lesz belőle semmi, nem ér annyit, keressen olyat aki viszont szereti. Nem tudom, hogy ennek a szajkózásnak volt-e értelme vagy csak egy idő után rájött magától, de egy idő után abbahagyták. Csak vigyázz, mert lehet olyan a lány , hogy utána te leszel a szar.
Hagyd békén, hadd élje az életét. Neked se tetszene, ha ő mondaná meg, mit csinálj.
Szerelmes, ez a szíve vágya. Nem lehet, és nem is szabad lebeszélni ilyenkor senkit!
Magától kell rájöjjön, hogy nem fog működni. Ennyi. Te meg foglalkozz a saját életeddel, már ha van egyáltalán.
A horoszkóp meg nem csak egy napjegyen áll. Ha kompatibilitást nézel, akkor a holdjegy a fontos, okoskám, nem a tiktok horoszkópos videók....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!