Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyűeknek van...

Melyik csillagjegyűeknek van a legtöb ill a legkevesebb önbizalma?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 09:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Mindkét esetben az Oroszlán (általánosságban). Az önbizalomat a Nap mutatja a horoszkópban. Ha valakinek jól áll a Napja akkor van önbizalma, ha nem akkor nincs. Sokszor a kettő keveréke (jó és rossz fényszögeket is kap pl) akkor van amiben van, és van amiben nincs. Mivel a Nap az Oroszlán uralkodó bolygója így rájuk illetve az Oroszlán asc-sűekre ez duplán igaz.
2010. szept. 11. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én meg Bika vagyok, mégis nagyon kicsi az önbizalmam. :D Szerinem ez nem horoszkóp függő.
2010. szept. 11. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:
nyilas vagyok semmi önbizalmam, szerintem a kosnak, oroszlánnak, skorpiónak, bikának, vizöntőnek van a legtöbb.
2010. szept. 12. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Én szüz vagyok és semmi önbizalmam..

Tényleg nagyon kritikus vagyok.Pl:azt mondják mindenkibe van valami szép.Ha én próbálok találni olyat magamon ami talán szép,vagy amit szépnek mondannak és mondjuk elsőre "találok" is valamit ami talán szép.De aztán előjön a kritikus énem és a végén ami még elsőre tetszett,azt is gusztustalanak találom,merthogy nem tökéletes...mert persze abba is találok valami hibát.A végére meg teljesen elkeseredem milyen genetikai hulladék vagyok...Ugyanez van pl:egy fényképpel magamról.Elsőnek mikor meglátom,van,hogy tök jónak találom,de minél tovább nézem,annál több hibát találok benne,a végén pedig elkezdek sirni és kitörlöm.Vagy ha szépen kikészitem magam egy bulira,vagy megveszek egy ruhát,elsőnek tök jónak találom,aztán abba is belekötök és a végén fel se merem venni,merthogy nekem ez rosszul áll.

Van egy csaj aki a városba a hasonmásom állitólag, rengeteg mindenki összetéveszt vele az utcán.(közeli barátnők is).Ez a csaj pedig nagyon szép(szerintem),modellkedik,divatbemutatok,szépségversenyek stb. hatalmas önbizalma van beképzelt ,mindenki odavan érte,miniszoknyába és kivágott ruhákba jár.

Én meg aki külsőre állitólag ugyanugy néz ki(sokan még szebbnek is mondanak nála),minden héten sirok annyira nem vagyok megelégedve magammal és félek az emberektől.

Persze ez csak 1. Ismerek olyan szüz lányokat akiknek hatalmas az önbizalmuk és mindenkit levesznek a lábukról...

2010. szept. 12. 20:00
 15/22 anonim válasza:
én skorpió vagyok és van önbizalmam
2010. szept. 12. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is kos vagyok,de vannak esetek(gyakran)amikor elpárolog minden önbizalmam.szerintem amúgy a bakoknak és szüzeknek van a legkevesebb.
2010. szept. 14. 18:22
 17/22 anonim válasza:
100%

én szűz vagyok, most nincs önbizalmam,de ezek csak a személyiség kialakulásának idején (kisgyerek korban) levő körülményektől függnek (legalábbis úgy veszem észre)

Szerintem csak valakinek elmondják kiskorába,hogy milyen csillagjegyű,és valahol elhiszi!?

2010. szept. 17. 15:37
 18/22 Plaga ***** válasza:
Én kos vagyok és leszarom
2010. szept. 18. 20:43
 19/22 anonim válasza:
Kos vagyok, de általánosban vertek meg mindig is ki voltak közösítve, úgyhogy kevés volt az önbizalmam...de mostanra már egyre inkább rendbe jövök... Anyum Oroszlán, de ő sem teng az önbizalomtól...biztos függ ettől is, de szerintem csak keveset
2010. szept. 25. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:
tapasztalataim szerint vízöntőknek nagyon sok van, a szüzek pedig sokat 'álszerénykednek, hogy vigasztaljuk őket olyan dolgokért amikkel semmi gond. Én skorpió vagyok és néha tele vok önbizalommal, de néha meg egyáltalán nem!=D
2010. szept. 26. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!