Melyik csillagjegyből van a legtöbb és a legkevesebb?
Figyelt kérdés
ha tudjátok akkor sorrendbe irjátok le lécci de nem muszáj,csak ha tudjátok.2011. jan. 25. 15:37
2/21 anonim válasza:
Nem tudok statisztikákat,de körülöttem Kosból van legtöbb(+én is):)
3/21 anonim válasza:
Hát én sok rákot ismerek, de szerintem csak azért mert őket jegyzem meg inkább, mivel én is rák vagyok. :D
4/21 anonim válasza:
Ikrek, mivel ezeknek a szamat duplazni kell.
5/21 anonim válasza:
Nagyjából egyenlően oszlanak el a csillagjegyek. Az viszont szerintem érdekes, hogy nekem kimagaslóan sok ismerősöm van, aki augusztus 15-én, illetve november 1-jén született, legalább 6 mindkettőből, de ha gondolkodnék, talán több is. Viszont a saját szülinapomon született embert csak egyet ismerek. (Más pedig azon a napon született embert ismer többet biztosan.)
6/21 anonim válasza:
Mivel mindegyik ca. ugyannnyi napot fed le, ezért valószínűleg nincs lényeges eltérés, bár évekre lebontva lehet. Pl. Labdarugó VB-k esetén csökken, utána megugrik a gyerekgyártási kedv. Ezt a statisztikák már kimutatják.
7/21 anonim válasza:
Szeptemberi szuletesubol biztos tobb van. Szuleik unnepeltek karacsonyt, uj evet. De mondjuk novemberi is lehetnek, valentine napi orombabak.
Ezt majdnem lehetetlen lenne kiszamitani, hogy melyikbol van tobb a vilagon.
8/21 A kérdező kommentje:
én szerintem bakból van a legtöbb ,de az egyik rádióban volt hogy a vízöntőkből van a legkevesebb...nemtudom hogy van...:/ (üdv.:vízöntő)
2011. jan. 25. 16:57
9/21 anonim válasza:
Én úgy tudom, mi vagyunk a legkevesebben, Vízöntők. A többiről dunsztom sincs.
10/21 anonim válasza:
Igen, a vízöntőket mondják a legkevesebbnek, de most nem jut eszembe miért. De ők.
A legtöbb az passz.
Ja megvan! Lehet vannak olyan évszakok, hónapok, amikor nagyobb kedvük van az embereknek összebújni (gyereket fabrikálni), és a rá következő 9. hónap tájékában születnek a legtöbben értelemszerűen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!