Melyik csillagjegyűeknek van a legtöb ill a legkevesebb önbizalma?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 09:55
1/22 anonim válasza:
Szerintem a szüzeknek, talán mert kritikusak önmagukkal is, meg talán a skorpióknak, mert azért ilyen örökmozgók, mert mindig többet és többet akarnak elérni, szerintem ennek a két jegynek lehet a legkevesebb önbizalma.
Legtöbb? Talán kos, nyilas, oroszlán.
2/22 anonim válasza:
Én Kos vagyok,és nem vagyok önbizalommal teli egyéniség.
3/22 anonim válasza:
Én meg szűz vagyok és azt mondják, hogy sok önbizalmam van.
4/22 anonim válasza:
többet a Bikákra mondanám..
a keveset pedig a Vizöntökre
5/22 anonim válasza:
A legtöbb az Oroszlánoknak van (hű, még engem is meglepett,hogy ha találkozom egy Oroszlánnal, mennyi önbizalom szorul beléjük), a legkevesebb a Mérlegeknek, mert a szeretetszomjuk miatt mindig mindenkinek meg akarnak felelni.
6/22 anonim válasza:
Attól függ, milyen környezeti hatások érik. A legnagyobb önbizalommal rendelkezőt is le lehet törni, ha állandóan csak azt hallja gyerekkorban, hogy semmit se ér.
7/22 anonim válasza:
Állítólag a kosok a legegoistábbak.. Én is kos vagyok :P
8/22 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:44
És tényleg... xD
9/22 anonim válasza:
Én is kos csillagjegyű vagyok. Nagyon kevés az önbizalmam.
Ismereteim alapján,szerintem a legtöbb önbizalmuk az Oroszlán jegyűeknek van.
Legkisebb/kevesebb önbizalommal rendelkezők? nem tudom..szerintem egyénfüggő...
10/22 anonim válasza:
skorpió vagyok és teli vagyok önbizalommal!!>:D erre nincs válasz, ezt nem a csillagjegy határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!