A 12 horoszkópot sokan nem hiszik el, de az intro-, ambi- és extrovertált személyiségjegyet meg igen?
Az utóbbiból csak 3 van, mégis azt fogadják el jobban, azt tanítják a diákoknak.
Ennek amúgy mi értelme van?
A horoszkópokat sokkalta részletesebben írják le, a jellemzésekre gondolok (nem a heti jósló horoszkópokra) pl. mérleg - döntésképtelen, vízöntő - különc, halak - nyugodt.....
Rám pl. teljesen igaz a horoszkópom leírása, a legtöbb családtagomra is. Ez biztos nem a véletlen műve, van alapja, bár annyira nem olvastam utána, hogy kik találták ki. Gondolom több tízezer embert figyeltek meg a születési dátumuk alapján és feljegyezték az adatokat.
Lassan már csak olyanok írhatnak ide, akik nem értenek az asztrológiához és nem tudják miről beszélnek, különben 0%-ra lesznek értékelve és meg lesznek támadva.
Világuralomra törni nem akarsz esetleg?
Én amúgy nem szoktam az ezotéria témában lenni, a főoldalon volt a kérdés. Nekem mindegy, hogy ki mivel hülyíti magát, én egy jót röhögtem ezen a kérdésen.
Az, hogy valaki intro-, ambi vagy extrovertált mindenki el tudja dönteni magáról. Tudod, hogy befelé forduló vagy-e, nem vagy az, esetleg kicsit mindkettő.
Ne akarja senki belemagyarázni, hogy a személyiségemnek köze van ahhoz, hogy januárban születtem.
Nem véletlen, hogy csak az egyiket tanítják iskolában.
8,10
Nem kell bizonygatnod semmit, a kérdésre válaszoltam én is, és más is. Azért mert te úgy gondolod, hogy miattad kel fel reggelente a Nap, más pedig nem ezen a véleményen van, az nem jelenti azt, hogy bárki ledominál téged. Horoszkóptól függetlenül, szerintem te tipikusan az az ember vagy, aki duzzog meg puffog, ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné. Mindenkinek van és lehet véleménye bármilyen témában, és a te horoszkóp párti véleményed pont ugyanolyan fajsúlyos, mint aki baromságnak tartja.
"Teljesen vakok hozzá. Nem alkalmasak arra, hogy bármit is megérezzenek, meglássanak, felfogjanak belőle, mert a bennük élő Hold és Vénusz el van nyomva. Nem mernek sírni, talán még egyedül sem. Ezért aztán muszáj, hogy legyen egy társuk, egy nő, aki majd sír helyettük is, és akin keresztül megélhetik az elnyomott érzéseiket, ami egyébként lassan felőrölné őket."
A világ legnagyobb közhelyét írtad ide, felsőbbrendűségről írsz, holott te gondolod magad felsőbbrendűnek, aki lenézi a férfiakat. Természetesen nincs ezzel probléma, de érvelni nem tudsz, így konkrétan egy nemet nézel le. Én nem nézem le a nőket, csak azokat, akik hozzád hasonlóan érvelni nem, csak köpködni tudnak azokra, akiknek nem egyezik a véleményük a tiéddel. Valójában szatyorban élsz, csak észre sem veszed. Ez pedig baj. Egy pszichoterápia rád férne.
13# Jó, akkor segítek megfejteni, mert úgy látom nem esett le, hogy miért írtam ilyen kisarkított módon.
A férfias jellegű tulajdonságokban bővelkedő emberek kevésbé fogékonyak az archaikus gondolkodásra, ezért jönnek ide trollkodni és értetlenkedni nap mint nap. Na meg a saját egójuk fényében is szeretnek sütkérezni, ami itt mindennél egyszerűbben előidézhető, hiszen tudják, hogy igazuk van, náluk a tudás, az asztrológusoknál meg nincs semmi, csak tévképzetek és buta fantáziálgatások egy kamu rendszerbe zsúfolva. Nagyon egyszerű magadra borítani az egódat. Jól megfürödni benne. Sok önbizalmat adhat.
14
Az eddigi 15 válasz közül egy sem volt trollkodás és értetlenkedés, rajtad kívül mindenki érvekkel támasztotta alá a véleményét. Te vagy az egyetlen, aki érvek nélkül, kb. 5 éves szinten hisztizel, mert valaki nem azon a véleményen van mint te. Nem véletlenül ajánlottam számodra a pszichoterápiát, ami viszont valós tudomány és tényleg rád fér, ugyanis sok problémát okozhat még az életedben az, hogy képtelen vagy elfogadni más emberek véleményét. Az, hogy ezzel magadat mérgezed a kisebbik baj, sokkal nagyobb probléma hogy a környezeted is üldözöd vele.
Szándékosan nem a te stílusodban válaszolok, mert már ahogy korábban is írtam, te férfiakról meg férfias jellegű tulajdonságokban bővelkedő emberekről írsz. Én ilyet nem tudok írni a nőkről, de még az egódról sem. Azt viszont tisztán látom, hogy sem érvelni, sem elfogadni nem tudsz veled ellentétes válaszokat. Természetesen ez nem probléma, csak az az igazság, hogy ettől még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!