Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az lehetséges, hogy a horoszkó...

Az lehetséges, hogy a horoszkópom szerint introvertált vagyok, pedig amúgy nem?

Figyelt kérdés
A horoszkópom szerint introvertált vagyok, pedig pont, hogy utálok egyedül lenni. Idegenek közelében félénk tudok lenni, de ez is már a múlté, már sokkal jobban megy az ismerkedés is (nem párkapcsolati téren). Így inkább mondanám magam ambivertáltnak, vagy egy olyan extrovertáltnak aki félénk (régi barátaim rossz hatása miatt bezárkóztam, de ez már kezd javulni). Mondta is egy hozzáértő, hogy én extrovertált vagyok inkább. De erre hatással van a horoszkóp?

2020. jún. 13. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

A horoszkóp a rád jellemző tulajdonságokat adja meg

De arról szó sincs, hogy nem lehet azokat változtatni

Szóval a változtatás lehetséges, ha úgy adódik

2020. jún. 13. 11:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Vagyis pl ha voltak akik rossz hatással voltak rám, és azok “megváltoztattak”, akkor még vissza tudok térni az az előtti személyiségemhez? Mert azelőtt semmi bajom nem volt a kommunikációval, ha valakivel veszekedni kellett, nem volt problémám vele. Most meg tipikus félénk, önbizalomhiányos vagyok.
2020. jún. 13. 11:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Az önbizalmat visszakell szerezni és annyi, megvan oldva
2020. jún. 13. 11:16
 4/18 anonim ***** válasza:
46%

A horoszkóp hajlamok. Vedd úgy, hogy energiák amik hatnak rád, ami változtatja a személyiséged.

Szóval amit írsz teljesen oké.

Sok sikert a félénkség megtanulásához.

2020. jún. 13. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Vagy olvasd el a tobbi jegyre vonatkozo horoszkopokat es meg fogsz lepodni, hogy mennyi illik rad.
2020. jún. 13. 12:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Az introvertált nem feltétlenül jelenti azt, hogy otaku, kocka és zuglakó vagy. Tölts ki egy-két MBTI tesztet is.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=HgV9nWg_eJY

[link]

mbti:

[link]

[link]

(ezen belül)

[link]

én úgy vagyok vele ha több forrásból is ugyan az jön ki akkor az 75-80%-ban elfogadhatóvá teszi az eredményeket... egy forrásból ítélkezni nem kimondottan 'bölcs' dolog.

2020. jún. 13. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Először is: milyen szakembertől hallottad? Mennyire ért az asztrológiához? Ez sem mindegy. Másfelől a radixból kiolvasható az időszakos tendencia is, tehát az egyén, az ő élete során változó arányban extrovertált-introvertált. Van, akinél aránylag kicsi ez a fajta ingadozás és van, akinél relatíve nagyobb a vonatkozó kilengés. Nem beszélve, hogy hajlamokat és hatásokat mutat az asztrológia és nem kőbe vésett dolgokat. Többek között olyan jellegű hatásokról ír, mint pl a meteorológia: ha esik az eső, vagy ha süt a Nap, akkor is te vagy önmagad. Csak, mondjuk, esőben érdemes elgondolkodnod, hogy esernyővel, vagy anélkül mész-e ki.
2020. jún. 13. 15:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem asztrológustól, hanem kinezológustól hallottam, szóval igazából nem tudom. És kitöltöttem már többször a személyiségtesztet, évekkel ezelőtt először INFP jött ki, de kb azóta minden évben kitöltöttem és ENFP jött ki.
2020. jún. 13. 16:49
 9/18 A kérdező kommentje:
De olvastam ilyen teljes elemzést, és ott az volt azt hiszem a Chironnál (nem tudom hogy van angolul), hogy amikor kinyílik valaki/valakik felé, mindig meg fog sérülni. És itt egy kicsit bepánikoltam, hogy akkor most ez lesz örökké? Ennyire negatív jegy a Bak?
2020. jún. 13. 16:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Meg megnéztem az introvertáltas cikket, és nekem pont hogy az a bajom, amit leírtak félreértésként. Mert én szeretek beszélni, , csak sokszor szorongásból meg félénkségből adódóan nem merek megszólalni.
2020. jún. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!