Az lehetséges, hogy a horoszkópom szerint introvertált vagyok, pedig amúgy nem?
na ez is introvertált. Mint többen is mondták ne egy forrásból informálódj, tágítsd a kört, hogy jobban megértsd.
nézd meg az ellentettjét, (extroveltált) s döntsd el mi igaz s mi nem.
nézd meg az esetleges változatokat mik kifejezetten erre épülnek. (mbti)
Hasonlíts össze az INFP-t az ENFP-vel, azaz "a múltad a jeleneddel"
A horoszkóp mit mond az a jegy hajlamos, vagy az a jegy általában introvertált...Vagy kijelenti, hogy márpedig ez így van ez ilyen és pont..
Amúgy meg, horoszkópodban lehet csak annyit tesz, hogy pl a skori zárkózottabb személyiség, alias introveltált.
Én Kos vagyok de a vízjegyek a dominánsak. AZ mbtiben az Nt csoportban mozgok többnyire INT P vagy J
Nekem régebben nagy volt a szám és asz arcom, manapság kevesebbet beszélek, de simán eldumálgatok párpercig vadidegenekkel is. De elvagyok magamban is, egyedül túrázgatni, vagy csatangolni a városban.
az introvertáltság jelenleg 56% mai kb azt jelenti, hogy legalább 7 % és extrovertált lesz. J azaz a Judging 51% ami min. 2% és P Perceiving-é vált.
Emiatt lehet valaki kételkedhet az eredményben, de a személyiség folyton folyvást változik, fejlődik, így nem csak az eredmény a % is fontos. (az N és a T magas 70-80% közötti érték)
Ahogy én a bakokat ismerem nem túl beszédesek, de mindig csoportba társaságba mozognak. Afféle csöndes megfigyelők, de van humoruk, nem kimondottan zuglakók. És keveset beszélnek az érzelmeikről.
Szóval az amit az asztrológia mond az a masamódján igaz "...zárkózottabb személyiség, alias introveltált." ami ebben az esetben nem a személyiség típusra, azaz "Személy számára a fő működési terület belső világának fogalmai és gondolatai között van. A tartós, maradandó fogalmak, ezek kimunkáltsága fontosabbak, mint a külső, múlandó események, szívesen szemlélődik, elmélkedik egyedül, visszavonultan."
Hanem kifejezetten arra, hogy csöndesebb, zárkózottabb a többi jegynél. (pl egy nyilasnál v ikreknél) s bár ez igaz lehet, de mivel az mbtiben a "Hogy pihensz, töltődsz fel?" kérdésre való meghatározás az I és az E.
Így ezzel igazából csak félre informálja a cikket olvasót, mert mikor Google-ban utána keres a jelentésnek erre kap választ.
hmm, sajnos annyira nem vagyok a témában, mi hármat néztünk egyszerüsítés gyanánt a Napot, az asc-ot és a Szaturnuszt.
megy ezt:
Na akikről én beszéltem egy az egyben ilyenek:
www.mindenamiasztrologia.hu
De jó hogy felhoztad a példákat, és utána nézegettem az ismerősöknek s meglepően sok volt a középpontban.
Akarcsak a baratnom irta volna ki ezt a posztot.
O pontosan ugyanez Bak, neha fel megnyilni, de kepes feloldodni.
Nem mindent a horoszkop hataroz meg:).
Nagyon fontos, hogy ismerd magadat, bar ugy latom annyira nincs gond ezzel:)
Probalj nyitottabb lenni es talpraesettebb.
De egyebkent a Bak horoszkopnak is rengeteg ismerteto jele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!