Bak pasit hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 23:56
11/14 anonim válasza:
08-28 08:42-nek igaza van mindenben amit leírt nem értem miért lett lepontozzva:)
Bak/F
12/14 anonim válasza:
hát nem tudom ha nekem valakiaz elérhetetlent játssza akkor arra következtetek h nem érkelem és akkor nem zaklatom tovább szerintem ez nem a legjobb taktika :D beszélgess vele érdeklődj :D de ugyanugy hodithatod meg mit egy akármilyn más csillagjegyűt :) 21/f bak
14/14 anonim válasza:
Amúgy én nem tudom, hogy mi az istennyilát csináltam, de pont most esett belém egy bak férfi. Állítólag már pár napon keresztül lesett engem egy szórakozóhelyen is. Az biztos hogy eléggé filozofikus alkat és nagyon oda lett értem. Amúgy én egy pörgős kos vagyok és eléggé elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!