Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a hódítás alaptörvénye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hódítás alaptörvénye? Hogyan lehet meghódítani egy pasit? Mivel hívjam fel magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés
Egy átalog lány vagyok, aki magányos...szeretnék egy pasit, de a suliban nem nagyon figyelnek rám (vagy csak a csúnya pasik), a bulikban pedig csak rövid kapcsolatokra lelek. Mivel szépítsek magamon?
2011. jún. 16. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a lényeg,hogy maradj önmagad,legyél természetes,ne sminkelj kihívóan,erősen,csak finoman.mosolyogj sokat,azt szeretik a pasik.amit megfigyeltem,ha vidám,boldog vagyok,sokkal erősebb a kisugárzásom,több pasi néz meg :).

24/N

2011. jún. 16. 09:25
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Szerintem az első leírta a lényeget. Alaptörvények nincsenek, mindenkinek más jön be, de amit az első mondd, az egyetemes. Ezeken felül az egyediségeddel fogod majd meg a fiúkat!

25/F

2011. jún. 16. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves második válaszoló :)

Kérdező,hidd el nekem ez beválik,3 éve boldog párkapcsolatban élek...:D

első voltam

2011. jún. 16. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő meghódításának nehézségéhez viszonyítva szerintem sokkal könnyebben.

29/F

2011. jún. 16. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél "tökéletes" társ és "tökéletes" társat találsz. :)
2011. jún. 19. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!