Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hóditás barátnő mellet?
Nem vagyok bunkó. Mindig hű vagyok, nem szeretem cserélgetni a barátnőimet. Eddig egy komoly volt, illetve van ami még most is tart 9 hónapja. Nagyon szeretem őt, szerelmes vagyok még. De régen mielőtt nem volt barátnőm, sokan felvettek interneten keresztül, illetve életben is sokan ugymond 'megnéztek'. Nos, veletek is megesett komoly kapcsolatban élőktől kérdem föként, hogy mikor pl. külön buliztok vagy vagytok, szivesen oda mennél máshoz, lenne egy kis kitörési vagyad. Megcsalás az durva fogalmazás, inkább ugy mondom, hogy félretekintgetni, flörtölni másokkal?!
18/f
Amiért feltetted ezt a kérdést így saját magaddal is bizonytalan vagy a kapcsolatodba.
Nem egészséges ha egy hosszú kapcsolatban kitekinget bármelyik fél is mert egyszer csak azon veszi észre magát, hogy nézd már ez lesmárolt.Utána persze szarul érzed magad, hazudsz, ha megérzi a másik rajtad, hogy van valami és rákérdez Te pedig azt mondod hogy nincs semmi gond megint hazudsz és mégkutyábbul fogod magad érezni.
Soha, egy pillanatig sem jutott eszembe, mert szeretem a páromat.
Mottóm: "Azt tedd meg másokkal, amit te is elvársz tőlük."
Tudom, hogy rosszul esne, ha párom flörtölne más lánnyal, és éppen ezért én sem teszem ezt vele. Kitöltjük egymás mindennapjait. :)
De igen kurwa jó csajok vanak és szivesen odamennék meg előtte én elég csajozós voltam szal bennem van a "vadászösztön", de nekem annyit nem ér meg az egész h kockára tegyem érte a kapcsolatom =)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!