Bak pasit hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 23:56
1/14 anonim válasza:
Játszd az elérhetetlent. Szerintem ez beválna.
2/14 A kérdező kommentje:
76% ezt miből gondolod?
2010. aug. 28. 00:12
3/14 anonim válasza:
mint a többit. nem számít a csillagjegy
4/14 anonim válasza:
A bakok szeretik ha sörözöl velük, sokat beszélgetsz,
és imádnak kórházba járkálni beteglátogatóba :)
5/14 anonim válasza:
Meghóditani?Például így:
6/14 anonim válasza:
Mivel többnyire komorak, legyél mindig mosolygós, vidám.
Szeretik a pénzt , ezért ne legyél anyagias, ha megszeretnek akkor szívesen költenek rád és mindenből a legjobbat veszik neked. Laza emberek, evés ivás a kedvenc tevékenységünk, szeretik a lazaságot. Legyél színes érdekes.
Ne legyél komoly, okoskodó, műveltségedet reklámozó attól a falra másznak. Igazából a test fontos nekik (jó kinézet, nem qvás, inkább csinos) és a testiség. JA és legyél kedves.
10/14 anonim válasza:
hehe nekem úgy sikerült, hogy észre sem vettem, hogy akar valamit, aztán jó idő után bevallotta XD Előtte nem igazán vettem férfiszámba, mert volt barátnője, igaz eléggé távkapcsolat volt. Haverok voltunk, jóban voltunk meg ilyenek. Engem teljesen meglepett, hogy belém esett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!