Hogyan tudnám kontrollálni magam?
Mostanában rengeteget álmodozom, komolyan. Szint egész nap bámulok ki az ablakon és nevetséges álmokat kergetek, amik lehetetlen dolgok. Most nem olyanokra gondolok, minthogy pl.: orvos leszek vagy ilyesmi, hanem tényleg lehetetlen álmokat. Nagyon zavar, mert egyszerűen beleőrülök a bánatba, hogy nem fognak megvalósulni. Vagyis inkább úgy érzem, hogy belehalok, hogy nem fognak megvalósulni. Aztán pedig, hogy nem lehet, hogy csak álmok, de a józan ész azt diktálja...
Egyébként Halak vagyok, és tudom, hogy nekik lételemük az álmok, de már nem sokáig bírom... Köszi a válaszokat, és léccy, ne nevessetek ki! :D
én nem nevetlek ki, ne aggódj ;)
Szerintem azt kellene csinálnod, hogy átgondolod, miért is vágyakozol ilyenekre. Mindennek van egy tudatalatti megfelelője. Én pl. tizenévesen varázsolni akartam, mindent megtettem, hogy sikerüljön. Később rájöttem, hogy azért akartam, hogy csodát tehessek, és én is különleges ember legyek mások szemében.
énis halak vagyok:) és engem is zavar hogy álomvilágba élek:/
17F
Ne kontrolláld magad.Csak annyit tegyél,hogy különbséget tudj tenni álom,és valóság között.
Ha különbséget tudsz tenni a kettő között,akkor az álmot bármikor használhatod a valóság ellenszereként.
A halak egyébként is sokat álmodozik, gyakran teremti meg magának a saját kis világát. sokszor mindent vagy a legrosszabb vagy a legjobb formában lát. Szereti átvenni a mártír szerepét.
Mindenképpen meg kell találnod a realitást a dolgokban. Ha az segít, nézd egy másik ember helyzetéből az adott helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!