A Skorpiók miért ekkora szemetek?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek a horoszkópban, viszont azt megfigyeltem már, hogy az összes Skorpió, akivel eddig találkoztam (ez olyan 15-20 embert takar) egy bunkó, gonosz kis köcsög volt velem és másokkal is, imádnak hátulról támadni, jól átlátják szinte az összes helyzetet, amit aztán mindig az arcodba vágnak kegyetlenül, nincs kivétel, legalábbis én nem találkoztam ilyennel. Most lehet jönni azzal, hogy ez biztos a véletlen műve és csak pont ilyen emberekbe futottam bele, de egyrészt másoktól is hallottam már, hogy valamiért a Skorpiók aljas módon beléjük kötnek mindig, másrészt a többi jegynél nem tapasztaltam ekkora egyezést, pedig az összes csillagjegyből ismerek több embert is. Szóval a kérdésem: rájuk miért igaz ennyire, amit írnak róluk? Nem akarom megbántani azokat a Skorpiókat, akik esetleg rátalálnak erre a kérdésre és úgy érzik ez nem igaz rájuk, biztos lehet néhány kivétel, mert az mindig van, de én többségében ezt így tapasztaltam sajnos.2021. máj. 4. 15:09
41/51 anonim válasza:
Én velük nem, a helyzettel viszont igen, mert mindig én vagyok a jobb náluk. :D
43/51 anonim válasza:
Jo rendben el van fogadva a velemenyed... Nevess ha jobban erzed magad:D koszonjuk h peldat mutattal nekunk. Most mar tudom h oda kell irogatni es egyszemelyes haborut fojtatni ahol senki nem kivancsi rank...
44/51 anonim válasza:
#49 ne szinészkedj, nem vagy te annyira poénos kedvedben! :D miért nem vallod be csak simán, hogy szétrobbansz az idegtől mert utál titeket skorpiókat az emberiség? 😁😁
45/51 anonim válasza:
Mulatni jar ide...
Be trollkodik kotekszik...
Es elegedett magaval...
Ehez mekkora agyi szint kell?
46/51 anonim válasza:
Úgy látom törölve is lettek a válaszai, szóval nyilván nem csak mi gondoljuk úgy, hogy gáz az illető...:D
48/51 anonim válasza:
Helyes, az ilyen "ki ha én nem" emberek nem ide valóak...
49/51 anonim válasza:
Kedves kérdező:
Azt a szerencsétlen zongorát aki a méhben fejlődik egyeltalán nem érdekli, hogy állnak a csillagok. Ilyen messziről meg a gravitáció kukát se érezzük szóval azt se tudjuk mi van fent az égen. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy létezne ez a dolog. Ismerek egy skorpiót olyan kiegyensúlyozott mint egy mérleg. Én meg mérleg vagyok olyan 2 váll kezes vagyok mint állat. Ha még is igaz valakire ez a leírás az nem a csillagjegy miatt van.
Így kollektíva egyeltalán nem igaz amit írtál mivel ha valaki ilyen és pont skorpió azt csak a véletlennek köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!