A Skorpiók miért ekkora szemetek?
Elég szűklátókörűnek tűnsz.
Csak nem skorpió a csillagjegyed?
Mert talán nem? Akkor nem írtál volna vissza.😁 plusz szép lenne ha te találnád ki mit hiszek és mit nem skorpiókám😂
Skorpió vagyok Mérleg aszcendenssel és inkább diplomatikusan, elfogadóan viszonyulok másokhoz. Irányítani senkit nem próbáltam eddig, - a visszafogottságom miatt viszont engem akarnak néha befolyásolni és háttérbe szorítani.
Vagyis, nálam inkább az aszcendens dominál, nem a napjegy. :)
En megertem… tapasztaltam. Oroszlan vagyok eleg nyitott, baratsagos de nincs olyan skorpio osmerosom akivel jol kijonnek. Nincsenek eloiteleteim, mindenkinek megadom a lehetoseget de irigyek, rosszindulatuak, ki ha en nemek…. Ezek a skori ismeroseim. Keverik a szart allandoan es igazabol nem tudom miert… ha bantottam volna oket azt mondom oke de azonnal szarragoskodnak ok nelkul… alaptermeszet. Apam skorpio… ehhez tarsul egy merleg asc….. allandoan jar a szaja.. azt hiszi o valami egyeniseg, kozben csak veri a nyalat allandoan. Nem igazan kedvelik az emberek de o a vilagot latja rossznak. Merhetetlenul irigy o is es rosszundulatu.
Bocsi h nincsenek ekezetek… telorol lusta vagyok.
Na ezt abszolút jól mondtad. Ez a ki ha én nem valóban nagyon jellemző tulajdonságuk. Akárhol megjelennek, legyen az bármilyen társaság, biztos hogy percek-órák kérdése és elkezdik a kis dominanciájukat "erősíteni". Konkrétan lehet akármilyen erős csillagjegyű ember abban az adott társaságban, a skorpiók lexarják és rögtön felül akarnak kerekedni rajtuk és pofátlanul mutatják ezt a "ki ha én nem, senkitől sem félek" stílusukat, még úgy is hogy egyértelmű, hogy a másik fél erősebb és egyértelműen jobb helyzetben van az adott pillanatban...
Nagyon irritálóak számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!