Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Skorpiók miért ekkora szemetek?

A Skorpiók miért ekkora szemetek?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek a horoszkópban, viszont azt megfigyeltem már, hogy az összes Skorpió, akivel eddig találkoztam (ez olyan 15-20 embert takar) egy bunkó, gonosz kis köcsög volt velem és másokkal is, imádnak hátulról támadni, jól átlátják szinte az összes helyzetet, amit aztán mindig az arcodba vágnak kegyetlenül, nincs kivétel, legalábbis én nem találkoztam ilyennel. Most lehet jönni azzal, hogy ez biztos a véletlen műve és csak pont ilyen emberekbe futottam bele, de egyrészt másoktól is hallottam már, hogy valamiért a Skorpiók aljas módon beléjük kötnek mindig, másrészt a többi jegynél nem tapasztaltam ekkora egyezést, pedig az összes csillagjegyből ismerek több embert is. Szóval a kérdésem: rájuk miért igaz ennyire, amit írnak róluk? Nem akarom megbántani azokat a Skorpiókat, akik esetleg rátalálnak erre a kérdésre és úgy érzik ez nem igaz rájuk, biztos lehet néhány kivétel, mert az mindig van, de én többségében ezt így tapasztaltam sajnos.

2021. máj. 4. 15:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
100%
Én ikrek vagyok és eléggé gci. Sztem ez a tulajdonság nem horoszkópfüggő. Kissé ostoba a kérdés sztem.
2021. okt. 29. 17:56
 22/51 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Eddig összesen egy skorpióval találkoztam aki eredendően g*c*. De őt konkrétan ki kellene sütni.
2021. okt. 29. 21:39
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

Elég szűklátókörűnek tűnsz.

Csak nem skorpió a csillagjegyed?

2021. okt. 31. 10:45
 24/51 anonim válasza:
32%
Most ezzel azt hitted ez magas labda 😂
2021. nov. 2. 08:44
 25/51 anonim ***** válasza:
67%

Mert talán nem? Akkor nem írtál volna vissza.😁 plusz szép lenne ha te találnád ki mit hiszek és mit nem skorpiókám😂

2021. nov. 3. 20:05
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió vagyok Mérleg aszcendenssel és inkább diplomatikusan, elfogadóan viszonyulok másokhoz. Irányítani senkit nem próbáltam eddig, - a visszafogottságom miatt viszont engem akarnak néha befolyásolni és háttérbe szorítani.

Vagyis, nálam inkább az aszcendens dominál, nem a napjegy. :)

2021. nov. 13. 18:15
 27/51 anonim ***** válasza:
Mit kollektívezel te itt nekem!
2021. nov. 14. 19:41
 28/51 anonim ***** válasza:
69%

En megertem… tapasztaltam. Oroszlan vagyok eleg nyitott, baratsagos de nincs olyan skorpio osmerosom akivel jol kijonnek. Nincsenek eloiteleteim, mindenkinek megadom a lehetoseget de irigyek, rosszindulatuak, ki ha en nemek…. Ezek a skori ismeroseim. Keverik a szart allandoan es igazabol nem tudom miert… ha bantottam volna oket azt mondom oke de azonnal szarragoskodnak ok nelkul… alaptermeszet. Apam skorpio… ehhez tarsul egy merleg asc….. allandoan jar a szaja.. azt hiszi o valami egyeniseg, kozben csak veri a nyalat allandoan. Nem igazan kedvelik az emberek de o a vilagot latja rossznak. Merhetetlenul irigy o is es rosszundulatu.

Bocsi h nincsenek ekezetek… telorol lusta vagyok.

2021. nov. 22. 00:43
 29/51 anonim ***** válasza:
67%

Na ezt abszolút jól mondtad. Ez a ki ha én nem valóban nagyon jellemző tulajdonságuk. Akárhol megjelennek, legyen az bármilyen társaság, biztos hogy percek-órák kérdése és elkezdik a kis dominanciájukat "erősíteni". Konkrétan lehet akármilyen erős csillagjegyű ember abban az adott társaságban, a skorpiók lexarják és rögtön felül akarnak kerekedni rajtuk és pofátlanul mutatják ezt a "ki ha én nem, senkitől sem félek" stílusukat, még úgy is hogy egyértelmű, hogy a másik fél erősebb és egyértelműen jobb helyzetben van az adott pillanatban...

Nagyon irritálóak számomra!

2021. nov. 22. 11:47
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Az összes skorpió kva keménynek hiszi magát, egészen addig amíg nem találkoznak velem! Mert akkor ràjönnek hogy sokkel erősebb vagyok és úgyis lenyomom őket.
2021. nov. 29. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!