Oroszlán férfi és skorpió nő párosítás mennyire "mérgező"?
Nem vagyok járatos az ilyesmiben (hiszek is benne egy szintig, meg nem is), viszont a konkrét kérdés érdekelne.
#1, megtennéd, hogy kifejtenéd a kedvemért?
Hát igazából arra vagyok kíváncsi,hogy hogy a francban bírják ki egymást? Nem vitatkoznak folyton?
Hiszen teljesen különböznek. Ugye az oroszlán nagyon szereti ha figyelnek rá,meg szeret segíteni másoknak,illetve kimondja amit gondol,néha hazudik is..(legalábbis így vettem észre)
A skorpiónak meg hangulatingadozásai vannak,szerintem inkább egyedül szeret lenni,persze neki is vannak pozitív tulajdonságia.
Viszont szerintem őket csak a szx köti össze.
Oroszlánként írom,hogy három évig volt Skorpió hölggyel párkapcsolatom, vele is éltem.
Aranyos volt, nyersen őszinte mindenkivel. Viszont néha besértődött és nem szólt semmit, azt sem mondta, mi a baja. Szeretett magában lenni, de csak ha ő akart. Engem elszámoltatott az időmről.
Nagyon szexközpontú volt és voltak kisebb perverziói is.
Három év után fél óra alatt szakított,mert elbizonytalanodott a jövővel kapcsolatban.Pedig éppen házvásárlás előtt álltunk.
Azóta már négy kapcsolata volt,senki mellett nem bír megmaradni egy -másfél évnél tovább.
És eddig mindenki lelkileg megtört ezért. Barátnőjétől tudom. Ugyanakkor nem bír magában élni, neki kell a barát, a társ, de csak akkor ha úgy érzi, de akkor azonnal.
Ő a második Skorpió volt az életemben, hasonlóak voltak, öntörvényűek, nyersek és testiségközpontúak.
Skorpió nő vagyok, oroszlán férfi a végzetem.
A kémia nagyon működik.
De ez nem ettől függ elsősorban.
Nem működött amúgy csak kb 1 évig, azóta csak gondolatban és néha írásban kommunikálunk.
Nem tudnék vele együtt élni, se vele ,se nélküle de inkább nélküle, mint vele.
Minden skorpió és minden oroszlán más, szóval nem lehet tudni:D
Az emberek kiszamíthatatlanok<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!