A Skorpiók miért ekkora szemetek?
Jajj utolsó, hagyjuk már ezt a nagy "jobb lett volna nem az útjába kerülni" dumát... Nem vagytok ti annyira veszélyesek, hogy félni kelljen tőletek. Bírom amikor előadjátok, hogy ilyen titokzatosak vagytok, így átlátjátok a helyzeteket, úgy nehéz bosszút állni rajtatok stb...
Én pl. Simán bosszút tudok állni egy skorpión, de rajtam még egy sem tudott. A másik meg próbál mindegyik nagyon manipulatívan m, titokzatosan elérni valamit, de erre persze rögtön rászoktam jönni és végül én bacom át őket... és ilyenkor felrobbanak az idegtől, hogy jobb vagyok náluk... és hogy simán rá lehet jönni a kis játszmájukra és a kis titkaikra...
Nekem több skorpió ismerősöm van (szám szerint 7) köztük 2 kolléga, 5 közelebbi ismerős, szóval ezeket tapasztalatból írtam ;)
Utolsót adom!!
Szintén rák vagyok és mindig azt mondják hogy milyen kis érzelgős vagyok közben meg szinte semmit nem tudok úgy igazán a szívemre venni, ellenben az egyik ex skorpió barátnőmmel aki minden sz*ron elbőgte magát.
Annyira nem bírom mikor olyan sötétnek meg mindenhatónak próbálják magukat beállítani mert úristen a skorpiók milyen menők meg f*sztudja, ROHADTUL nem,emberfüggő ki milyen horoszkópjától független:))
#12 így van ahogy írod! ;) #11 vagyok.
Azt bírom, amikor próbálják a saját természetüket ráeröltetni másokra, meg, hogy más azt gondolja róluk, hogy milyen kemények, meg magabiztosak meg ilyenek.
Aztán ha jön egy ember akikt nem tudnak csak úgy irányítani, meg befolyásolni, hogyan érezzen stb. Akkor összeomlanak...
Olyankor derül ki, hogy csak megjátszák a nagy kemény stílust, de csak azért, hogy ne legyenek sebezhetőek, úm. Így védekeznek...
Hát sok sikert nekik, én legyőzöm bármelyiket. :D
#14 én nem írtam olyat, hogy érzelgős, sírós, gyenge jellemek vagytok...
Èn a másik verziót írtam, hogy próbáltok nagyon kemények látszódni, ezzel védve magatokat, mert amúgy nagyon sebezhetőek vagytok.
Még, hogy félek tőletek? :DDD Nem tudom olvastad-e az eddigi válaszaimat, de szerintem pont nem azt lehet leszűrni belőle, hogy félek a skorpióktól.
És ha már ennyire mondod, hogy döntsük el mit mondunk, akkor szerintem neked sem ártana, mert már maga a kérdésed is ellentmondásos. Mármint hogy félünk tőletek vagy belétek rúgjunk-e. Mintha nem tudnád TE eldönteni. :D
Skorpió vagyok.
Az tény,hogy könnyen átlátok az embereken,és nem igazán tudnak átverni. Viszont tudunk nagyon patkány,aljasok is lenni. De az hogy hátulról támadjunk,az esélytelen!:D
#16 persze, álmaidban! :)
Érdekes módon mindig én láttam át bármilyen skorpión és mindig előre tudtam ha mesterkedik valamiben vagy éppen át akar verni. Mint mondtam, nem vagytok ti akkora ászok amekkorának hiszitek magatokat. :)
Vagy félre olvastál valamit, vagy a szövegértéseddel lehetnek gondok. Egyszer sem vert még át skorpió, de előre meg lehet érezni ha valami rossz szándékkal "közelít".
Elég makacsnak és beképzeltnek tűnsz. Csak nem Szűz vagy kos a csillagjegyed?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!