A Skorpiók miért ekkora szemetek?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek a horoszkópban, viszont azt megfigyeltem már, hogy az összes Skorpió, akivel eddig találkoztam (ez olyan 15-20 embert takar) egy bunkó, gonosz kis köcsög volt velem és másokkal is, imádnak hátulról támadni, jól átlátják szinte az összes helyzetet, amit aztán mindig az arcodba vágnak kegyetlenül, nincs kivétel, legalábbis én nem találkoztam ilyennel. Most lehet jönni azzal, hogy ez biztos a véletlen műve és csak pont ilyen emberekbe futottam bele, de egyrészt másoktól is hallottam már, hogy valamiért a Skorpiók aljas módon beléjük kötnek mindig, másrészt a többi jegynél nem tapasztaltam ekkora egyezést, pedig az összes csillagjegyből ismerek több embert is. Szóval a kérdésem: rájuk miért igaz ennyire, amit írnak róluk? Nem akarom megbántani azokat a Skorpiókat, akik esetleg rátalálnak erre a kérdésre és úgy érzik ez nem igaz rájuk, biztos lehet néhány kivétel, mert az mindig van, de én többségében ezt így tapasztaltam sajnos.2021. máj. 4. 15:09
32/51 anonim válasza:
Sajnos igazad van... A skorpio egy gusztustalan ember tipus...
34/51 anonim válasza:
33: ne fájjon az igazság skorpicsek ;) igenis elfogadhatod, hogy közutálatnak örvend a skorpió bármilyen formában :D
35/51 anonim válasza:
En az altalanos jellemzesre azt mondom hogy van benne valami. Ha szted hulyeseg en el fogadom...
Viszont te most mert irsz ide ha szted jelentektelen a tema.?
Pont nem kivancsi ra senki hogy hogy mi a velemenyed... Erdemlegeset nem tudsz hozza szolni... Mond meg mert vagy itt es mert irogatsz olyat ami senkit nem erdekel?
36/51 anonim válasza:
#36 az ostoba egyelőre itt te vagy, mivel még mindig te írogatsz hozzá egy olyan topicban szereplő kérdéshez, ami alapvetően szerinted fszság...
De amúgy meg tipik skorpió vagy, idióta módon tiltakozol még úgy is, hogy egyértelmű tényekről beszélünk. :D
38/51 anonim válasza:
Generalja maganak a feszkot... Nem tudnak meg lenni nelkule
39/51 anonim válasza:
Így van, ez élteti őket. Sajnos saját magukkal nincsenek megbékélve ezért próbálnak másokba bele állni. Mondjuk az én esetemben sikertelenül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!