Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyílasok miért hisztiznek...

Nyílasok miért hisztiznek mindèrt? És miért nem tudják beosztani a pénzt?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 16:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És nem őszinte!
2021. jan. 10. 16:38
 2/11 anonim válasza:
82%

Nyilas nő vagyok, azért ezt cáfolnám (noha a hisztis része rám is igaz).

Viszont a pénzzel nagyon is jól bánok; nálam alap, hogy mindig legyen 6-8 havi megtakarításom a különböző célokra félretett pénzem mellett. Sosem lehet tudni, mikor kerülök olyan helyzetbe, amikor szükségem lesz rá.

2021. jan. 10. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Akkor hisztizek ha ilyen buta kérdésekre kell válaszolnom!!!!!
2021. jan. 10. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Hááát, én ellentéte vagyok az előzőnek, nem hisztizek, de a pénz kifolyik a kezem közül, ami meg az őszinteséget illeti, harminc éve arra próbálnak nevelni, hogy nem ártana némi diplomácia, mert egyszer a nagy pofámért fog valaki agyoncsapni, szóval nem lehet általánosítani.
2021. jan. 10. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha valamit szeretnék azt ott, és most. Nagyon nem szeretem, ha azt mondják majd. És ha a kérésemre csak kifogás a válasz.

A nyilas nagyon őszinte. Ha úgy veszed észre, hogy nem, akkor bizony eljátszottad a bizlmát.

Nyilas nőként mondom, ha egy Nyilast átversz akkor soha többé nem nem bízik benned.

Én legalább is ilyen vagyok.

A pénz terén jól tudok félretenni, és beosztom.

Nekem mindig van.

Akár ki az illető,nem ismered eléggé.

2021. jan. 10. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Minden csillagjegyű nő erősen hajlamos a hisztire, nem értem miért pont a nyilasok?
2021. jan. 10. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már feltetted…
2021. jan. 10. 21:41
 8/11 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Èn is nyilas nô vagyok! Remekûl bánok a penzzel, mindig van tartalékom! Nem vagyok hisztis! Túl ôszinte vagyok! Nyilt tipus! Jó kedèlyû!
2021. jan. 13. 01:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőhöz. Soha nem volt hitelem, mindig jól bántam a pénzzel, barátaim is rendszeresen tőlem kérnek kölcsön 😀

Utálom a konfliktust, kerülöm a hisztit, mindent poenra veszek. Rengeteg barátom van, haverom, még soha senki nem mondta hogy hisztis vagyok.

Ennyit az általánosításról kedves kérdező.😀

2021. jan. 13. 05:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nyílas vagyok, mindig le vagyok égve pénzügyileg sajnos ez igaz.Viszont sosem hisztizek, határozott vagyok, valamennyire beképzelt is.28F
2021. jan. 13. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!