Nyílasok miért hisztiznek mindèrt? És miért nem tudják beosztani a pénzt?
Nyilas nő vagyok, azért ezt cáfolnám (noha a hisztis része rám is igaz).
Viszont a pénzzel nagyon is jól bánok; nálam alap, hogy mindig legyen 6-8 havi megtakarításom a különböző célokra félretett pénzem mellett. Sosem lehet tudni, mikor kerülök olyan helyzetbe, amikor szükségem lesz rá.
Ha valamit szeretnék azt ott, és most. Nagyon nem szeretem, ha azt mondják majd. És ha a kérésemre csak kifogás a válasz.
A nyilas nagyon őszinte. Ha úgy veszed észre, hogy nem, akkor bizony eljátszottad a bizlmát.
Nyilas nőként mondom, ha egy Nyilast átversz akkor soha többé nem nem bízik benned.
Én legalább is ilyen vagyok.
A pénz terén jól tudok félretenni, és beosztom.
Nekem mindig van.
Akár ki az illető,nem ismered eléggé.
Csatlakozom az előzőhöz. Soha nem volt hitelem, mindig jól bántam a pénzzel, barátaim is rendszeresen tőlem kérnek kölcsön 😀
Utálom a konfliktust, kerülöm a hisztit, mindent poenra veszek. Rengeteg barátom van, haverom, még soha senki nem mondta hogy hisztis vagyok.
Ennyit az általánosításról kedves kérdező.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!