Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hisztiznek emberek a...

Miért hisztiznek emberek a szar időbeosztásuk miatt?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem, kapnak egy szar feladatot, amire van 3 napjuk, majd az a rinya tárgya, hogy nem volt rá elég idő. Nem, a faxt nem, 3-4 órákat kúrnak el görgetéssel meg zülléssel, aztán csodálkoznak, hogy nem tudnak időben végezni. Ugyanilyen szánalmas szar az is, mikor valaki 8 órás szellemi meló mellett hisztizik, hogy nincs ideje sportolni, pedig se kutyája, se macskája, se gyereke...

Ki hiszi el még ezt a szart? Mások munka mellett tanulnak meg sportolnak, van családjuk is esetenként, egyeseknek meg az a napi +1-2 óra ilyen hatalmas kihívás?

2020. okt. 21. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a komfortzónája és a teherbírása.
2020. okt. 21. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
97%

"Ugyanilyen szánalmas szar az is, mikor valaki 8 órás szellemi meló mellett hisztizik, hogy nincs ideje sportolni, pedig se kutyája, se macskája, se gyereke..."

Ettől még lehet más dolga. Nekem sincs se kutyám se macskám (egyelőre), meg gyerekem se, mégse unatkozással töltöm az időm melón kívül...

(Mondjuk sose hisztiztem hogy nincs időm sportra mert nem igazán érdekel... de amúgy tényleg nem igazán lenne rá időm így belegondolva...)

2020. okt. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!