Ki hogy szervezi az életét, osutja be az idejét, illetve spórol vele?
Munka, tanulás, sport, család, barátok, barátnő, alvás, kötelességek, én-idő. Egyszerűen nem elég a 7x24 óra, valamit mindig ki kell szorítanom. Azelőtt eseménytelen volt az életem. Most szét kéne szakadnom, hogy minden téren helytálljak.
Ti hogy csináljátok?
Magyar mentalitás... Mert máshol nem emberek élnek...
Nekem munka, tanulás, 1 hét alatt 1 órányi sport (futás, nagy labda, súlyzók), néha család, néha barátok, hobbik jegelve, nyaralás nem lesz.
Ehhez képest még most kell eldöntenem, hogy bevállalom-e az egyetemet.
Amúgy napi 8,5-9 óra a munkahelyen rengeteg.
nekem napi 12 órát visz el a főállásom utazással együtt
tehát 2-2 óra előtte, utána
reggel és délután utazás közben tervezek, játszok, alszok, olvasok, beszélgetek, dolgozok saját projekteken...
otthon munka, játék, beszélgetés, filmezés...
én úgy oldom meg, hogy éjfél és 2 között szoktam feküdni legtöbb esetben és 4:40-kor kelés és irány a munka
#7:
középiskola alatt volt 1 olyan évem amikor heti 1 napot nem is aludtam :D
nem lehet a 24 órából többet csinálni, max többet ébren lenni
annyi csalás van nálam, hogy én hiperaktív vagyok, jobban bírom ezt
Agócs prof mondta; a nap mindenkinek 24 órából áll. És akkor még ott vannak az éjszakák...
Viccet félretéve akárhogy erőlködöm is, nem tudom,, hogy a búbánatba osztottam be az időmet fiatalon, hogy mindenre jusson. Csajoztam ezerrel, vagont raktam, hogy meg tudjak élni az egyetem mellett, zenéltem, olvastam, írtam, és a tököm tudja, mit ki nem cpróbáltam még emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!