Ti szoktátok kategorizálni a baráti-illetve emberi kapcsolataitokat? Mi alapján teszitek ezt?
Figyelt kérdés
Nálam mostmár megvannak,hogy kit milyen kategóriába sorolok,mert úgy érzem az emberek azelőtt részeket vittek el belőlem,azzal,hogy nem ugyanazt a viszonyulást kaptam tőlük,amit feléjük tanúsítottam.Pl.ha valaki ismerős akkor elbeszélgetünk,eltémázunk egymással ha találkozunk,de nem keresem a társaságát,vagy nem reagálok a megkereséseire,azért,hogy jól kibeszélhesse magát,utána pedig nem tart egyenértékűnek más barátaival,mivel az életének más eseményeiből kihagy.2018. ápr. 10. 11:00
1/2 anonim válasza:
Nem kategorizálok.
Ha valakinek vágyom a társaságára, akkor keresem, szívesen találkozom vele. Ha nem, akkor nem nem. Nem szoktam ezen igazán gondolkodni. De ha egy régi ismerős felbukkan, akkor ha van kedvem éppen, akkor találkozom vele.
2/2 anonim válasza:
Alkoss egyéni kategóriát, az a legésszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!