Szerintetek van olyan, hogy egy barátságot nem lehet helyrehozni?
Egyet értek az elso válasz adoval
Nekem az exem "legjobb barátnőmmel " csalt meg
Van, és nem is kell hozzá hatalmas törés vagy csalódás.
Lehet szimplán megváltozik mindkét ember, más gondolkodásmód, más témák, más igények jönnek elő és ezt mással már jobban meg tudják valósítani mint együtt.
Igen,sajnos előfordul.Volt ilyen.A volt legjobb barátnőmmel egy nagyon csúnya veszekedés után helyrehozhatatlanul szétment a barátságunk.Az ezt megelőző 2-3 hónapban is voltak vitáink,nem volt felhőtlen a barátság,de naivul hittem,hogy helyrejöhet.Sok minden valótlant mondott,ami legjobban fájta az az volt,hogy azt mondta ez a barátság nem volt valóságos, csak egy illúzió volt.
A másik ok amit már fentebb is emlitettek,amikor változik egyik félnek az érdeklődési köre,más témák kezdik érdekelni,és másokkal már jobban érzi magát,mellettük jobban kitud bontakozni.Ilyen esetek is voltak/vannak az életemben.
Van. Nálam is sok ilyen volt, persze utólag mindig okosabb voltam és rájöttem, hogy sosem voltunk igazán barátok.
Az egyetlen "legjobb barátnőm" (ő volt az első és az utolsó) megpróbált rámászni a páromra. Sosem felejtem el, nem látta hogy ott vagyok, mosolyogva álltam a nappalijukban egy házibuli alkalmával és csak annyit láttam, hogy a párom rángatja le magáról a teraszon a "legjobb barátnőmet". :D
Sajnos elég sokat tudnék mesélni...
Exem kavart az egyik 2barátnőmmel" - aki mellesleg mindennek elhordott a hátam mögött.
Nem is akarom helyrehozni, azt csinál, amit akar, gerinctelen ribhanc.
Igen. Már nem lehet ugyanolyan a kapcsolat, mert nagyon jó barát volt fiatal korunk óta, aztán valami változott, én megerősödtem.
Mindig én voltam a gyengébb, a segítségre szoruló, és ő ott volt. Aztán egy idő után furán beszél azokról,akik segítségre szorulnak, később poénkodni kezdett a hibáimmal kapcsolatosan, és ahogy erősödtem, ezt nem örömmel támogatta,hanem pont lehúzott.
Egy idő után szóvá tettem ezt óvatosan - más dolgok kapcsán, de lepattintotta magáról.
Nincs szükségem rá, hogy lehúzzon. Sokat fejlődtem, erősödtem, boldog ember lettem, kár, hogy ebben ő nem tudott mellettem lenni, csak a bajban.
Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!