Barátságot hogyan lehet helyrehozni?
Nekem fájt, h nem találkozunk eleget, és az is csak bebaszásból áll.
És sok kirohanásom volt... nem ellene, hanem „önsajnáltatás” depizés, viszonzatlan szerelem miatt, és mert nem éreztem viszonzottnak a barátságaimat sem :o
szeretném, ha be tudnánk bizonyítani egymásnak, hogy barátok vagyunk! :)
fiú vagyok, egyetemista. barátaim is ilyen kodrúak, fiúk-lányok :)
Menjetek el beb.ni. Meg néha felhozhatsz nekik magánabb jellegű témákat, amiben tanácsot kérsz - ez vagy segít elmélyíteni a kapcsolatot vagy nem.
Elég sokféle barát létezik. Vannak, akikkel csak inni lehet, vannak, akikkel csak a szerelmi gondokat átbeszélni (lány vagyok), van, aki csak néha vesz elő meg én is őt. Vannak persze igaz barátok is, de velük se 0-24-ben vagyunk.
Most akkor felejtsd el a kirohanásaidat és érezzétek jól magatokat ;)
igeen... szokott segíteni, de csak facen... :SS az meg olyan h... facen bárkivel beszélhetek ilyet kb, mert gy-król van egy rakás netes barátom, akikkel még sosem találkozhattam a távolság miatt :S
szóval hiányzott valami a kapcsolataimból, ami miatt nem lehetett barátság. de most jó lesz. csak el lett ültetve a fejemben egy olyan gondolat, ami kegyetlenül idegessé tesz, és ez a barátom csinálta. ha nem igaz, akk elfogadom amit írt, mert amit én hozzávágtam, az kb ugyanaz a szint. De ha igaz h a szerelmem lány, meg ő, akkor... :o ajjajj... :/ hát akkor nem tudom mire gondoljak. de most nagyon megerősödtem lelkileg. felfedeztem pár dolgot, és sikerült megértenem magamban, rendeznem :)) igyekszem
már alapból magamnak ültettem el mikor megláttam h ismerősök facen.
és most mikor írtam a barátnak, akkor úgy köszönt vissza, mintha a lány írna... h "szia *én*, *a lány* vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!