Hogy lehet helyrehozni a tönkrement barátságot?
Figyelt kérdés
Minden tönkrement. Egyszerűen nem tudunk, és nem is nagyon van már kedvünk beszélgetni meg semmi, mert úgyis mindig veszekedés a vége. Próbálom helyrehozni, de egyszerűen nem tudom hogyan. Próbáltuk értelmesen emberek módjára megbeszélni a dolgot, de abból is veszekedés van, vagy a végére sem érünk. Én nem akarom, hogy így véget érjen a barátság, mert szeretem, és szükségem van rá, meg minden, de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Szerintetek? Segítsetek légyszi.2008. febr. 27. 11:04
3/5 A kérdező kommentje:
1-nek: Nem tudom. Egyszer csak már megváltozott valami...
2-nek: Bármin képesek vagyunk, pl mindketten azt hisszük, hogy a másik utálja őt... Meg hogy azthisszük, hogy a másikat nem érdekli a dolog... És nem hisszük el, hogy ez nem így van. Illetve valamikor igen, valamikor nem. Sokszor elbizonytaladunk egymásban... Én is, ő is. Meg lényegében tényleg bármin, egy ártatlan félreértett megjegyzés miatt.
Remélem érthetően írtam le...
2008. febr. 27. 11:57
4/5 anonim válasza:
Próbálj neki írni egy levelet. Régimódinak tűnhet, de talán az ember jobban le tudja írni az érzéseit, mint elmondani. Nem is szólnak közbe. :) Olvasni is másabb talán, mint hallgatni. Egy próbát megér.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. febr. 27. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!