Mérleg nők milyenek? Sokat hisztiznek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 20:57
1/9 anonim válasza:
Elég hisztisek és zsörtölődőek a mérleg nők de hamar kiadják a feszkót és nem tart náluk sokáig általában, illetve kompromisszumképesek.
3/9 anonim válasza:
Mérleg nő vagyok.Nem vagyok hisztis.Viszont nagyban függ attól kivel állok szemben.Idiótákat faképnél hagyom.Gyorsabb megoldás.Minek hisztizni.😁Ha pedig valami idegesít akkor azt hamar lerendezem de a hiszti sem tart sokáig ha van.Nyugodt vagyok de ha valaki dühít akkor inkább faképnél hagyom.
4/9 anonim válasza:
Egyessel értek egyet, mérleg nőként. :)
5/9 anonim válasza:
A csillagjegyeknek semmi közük ahhoz, hogy ki milyen személyiség.
8/9 anonim válasza:
Azt tapasztaltam, hogy nagyon variálósak, könnyen sértődnek, hisztiznek. Ettől függetlenül kimondottan jól kijövök velük.
Oroszlán
9/9 anonim válasza:
mérleg nő vagyok, amiket az egyes ír, azok igazak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!