Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyílásknak miért olyan magas...

Nyílásknak miért olyan magas elvárásaik? Miért hisztiznek mindenèrt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 13:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Legtöbb nyilas ismerősöm ilyen
2020. júl. 27. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem nem èrdekel senkinek a horoszkópja. Nem ezzel döntődik el hogy egy embert birsz vagy utàlsz. Azzal nem vagy beljebb hogy ha egy kamu spiri dologgal kevered az emberekkel a dolgokat vagy ilyesmi.
2020. júl. 27. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek pár nyilast (most hirtelen 3 férfi jut eszembe), azok is mind ilyenek.
2020. júl. 27. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem unod még, hogy szándékosan elírod a nyilást, kóst, hálakat stb? Elég fárasztó.

A nyilAs férfi ismerőseim nagyon rigolyásak és rugalmatlanok egyébként.

2020. júl. 27. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagy az Egójuk, mindenről van véleményük (sokszor szélsőséges), és nem tágítanak.
2020. júl. 27. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Na képzeljétek én egy nyilas férfi vagyok és pont az ellenkezője vagyok annak amiket itt írtok. Mindenkivel szemben alap elvárásaim, vannak legyen az illető rokon, barát, barátnő, munkatárs stb.

#5 az egóm a béka segge alatt van. kb szarba sem veszem magam annyira nem tartom magam semmire sem és mivel introvertált is vagyok ezért keveset beszélek és kevés dologról van kifejezett véleményem. És sokszor ha van is azt is inkább magamban tartom.

Na most ezt magyarázátok meg hogy ez hogy lehet? Pedig a horoszkóp nem ezt mondja. Tisztára olyan mintha semmi értelme nem lenne a horoszkópnak nem is értem hogy lehet ilyen :)

2020. júl. 27. 23:39
 7/7 anonim válasza:
Én március 21en születtem, tehát egy fél nappal lecsúsztam a halakról és kos vagyok. Szerintem az emberek stílusa nem a csillagjegyen múlik, hasonlóság mindenkiben lehet, aki éjfél előtt vagy után születik.
2020. júl. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!