Lányok autóiskolában ha nem sikerül sokadjára valami akkor gyakran hisztiznek vagy pityeregnek?
Sztem ez az oktatón is múlik.
Hallottam már olyan oktatóról, aki úgy beszélt a tanulóval, hogy én a helyében iszonyatosan rosszul éreztem volna magam, és minden önbizalmam elment volna a vezetéstől.
De az önmagában, hogy hibázom, ha nem aláznak meg miatta, csak felhívják rá a figyelmemet, nekem nem szokott okot adni sírásra. (Pedig eléggé érzékeny vagyok)
Nem tudom, én első autós órámon hazavittem a tanárt a rutinpályáról.
A városi vezetési gyakorlaton meg elaludt mellettem.
Szerintem nem voltam hisztis vagy szr sofőr, csak azért, mert puncim van.
Mi ez az általánosítás. :D Nyilván sok rá az esély, hogy a tanuló rosszul érzi magát, ha hibázik, és az oktató konkrétan megalázza. De ez szerintem nemtől független. Senkinek sem esik jól, ha ott alázzák, hogy milyen béna. De egy normális oktatónál, aki normálisan bánik a tanulóval, ott valószínűleg nincs semmi probléma.
Amúgy nálam már volt olyan, hogy felcsesztem magam, hogy valamit sokszor elrontottam, de nem hisztiztem soha, és nem is sírtam. :D
Kb a 30. órától kezdve az összeset végig sírtam, jó is volt,főleg hogy 70+ órát vezettem😂
Jogsi természetesen nem lett:)
nyilván sokkal gyakrabban sírnak, mint a férfiak, de ez nem csoda, mivel a nők többsége egész életében önbizalomhiányos kislány marad belül.
sikertelen vizsga után síró lányt én is láttam pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!