Mi jellemző a kosokra?
Most tényleg ennyire nehéz?
Általánosat írok, jó?
Először is vezéregyéniség a 90%-a. Társaságban középen van, szeret mindent kipróbálni. Hirtelen haragú, de dühe gyorsan elszáll, tulképp nem mérges nagyon senkire.
Harcias, de mindig szemből támad, szemtől -szembe mondja el, ha vmi nem oké? (ellentéte a Skorpió ebben).
Párkapcsolatában domináns szeret lenni. Ha nő, akkor nem igazán házias (ezt fejlesztheti ha törekszik rá); ha férfi akkor pedig irányító a családban, "szava van", de nem igazán megy a konyhagépek közelébe.
Makacskodás, ami nem baj, ha van realitás benne. Rövid távon nagy erőbedobás és siker, hosszú távon kudarc (munkában, tanulásban). Depresszió a monotonitástól.
Állítólag ilyen vagyok.
Milyen jót szippathattunk 1658-as vidéki versenyzőnk humorszelencéjéből...
Én egy kos jegyben született (gy.k. - mielőtt kanbirkának hisz valaki) pasas vagyok.
Magamról címszavakban: impulzív, temperamentumos, egyenes (soha nem sunyi), őszinte, optimista, önfejű, változatosságot igénylő, nem haragtartó, de hirtelen haragú stb.
Valóban az van, hogy szeretünk a középpontban lenni, vezetni és nem vezetettnek lenni. A monoton bezártság, a frusztrációk morózussá tesznek.
már bocsi, de ha már ilyen hülyeségez kérdez valaki, akkor legalább írja oda, h kos CSILLAGJEGYRE mi jellemző!
nem vicces akartam lenni, egyszerűen a kosról minden normális embernek az állat jut eszébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!