Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Jellemző a Bakokra a tudálékos...

Jellemző a Bakokra a tudálékoskodás, okoskodás?

Figyelt kérdés
Hogy mindenről azt hiszik, ők tudják a legjobban
2011. júl. 18. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én bak vagyok.

A szüleim szerint mindent túlokoskodok, pedig én csak segíteni akarok. :D

2011. júl. 18. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút igaz, a férjem az élő bizonyíték rá :)
2011. júl. 18. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem. A tudálékos, okoskodó emberekre jellemző.
2011. júl. 18. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
abszolút
2011. júl. 18. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi :-D
2011. júl. 18. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem attól függ, hogy melyik hónapban született, hanem a neveléstől. Én elvileg ikrek vagyok, de ez alapján Te baknak néznél:P Pedig én is csak segíteni akarok.
2011. júl. 18. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig úgy vettem észre, hogy igen, ide sorolnám az ikrek és a vízöntő jegyűeket is xD
2011. júl. 18. 21:13
 8/10 A kérdező kommentje:

18:17 senki se mondta, hogy csakis a Bakokra jellemző :P

Köszi mindenkinek!! :))

2011. júl. 19. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A tudálékoskodás és okoskodás engem akkor zavar, ha buta ember teszi azt.

A bakokat azért szoktam csípni, mert sokuk valóban tud és okos is, főként azért, mert sokat olvas (nem harry pottert).

Egyébként szoros kapcsolatom nincs bakokkal, mert talán túl játékosnak tartanak és ritkán futok össze velük. Viszont ha mégis, akkor akár történelemről, akár horoszkópról, akár vízgazdálkodásról vagy növénytermesztésről is el lehet velük beszélgetni, mégpedig nem felületesen. Épp ezért a tanult bakokra nagyon feltudok nézni!

Régen suliban volt egy bak osztálytársam, aki néha tényleg tudálékosnak tűnt. De tudtam, hogy okos... Épp ezért, amikor "okoskodott", akkor az engem nem zavart, hanem magamban röhögtem azon, hogy milyen művelt módon képes zavarba hozni nagyszájú üresfejűeket vagy éppen visszavágni kifigurázni őket. "Őket", akik ezt a bakot okoskodónak hitték és nem vették észre saját kicsinyességüket.

Az ikrek például számomra sokkal okoskodóbbnak tűnik, ugyanis kevésbé van mögötte tudás, műveltség. Esetleg a skorpió szeret még okoskodni, bár kevesebbet, inkább csak akkor, ha győzedelmeskedni akar valaki felett. Otthoni körökben a rák is nagyon tud mindent, persze már a munkahelyen befogja a száját. Na szóval folytathatnánk a sort.

Magam, nyilasként úgy vagyok ezzel, hogy nem szeretek okoskodni. Csak ha azt látom, hogy valóban jobban tudok valamit és ha a tanácsom előbbre viszi az illetőt vagy a csoportot. Elmondom amit tudok segítségül, és vagy felhasználják, vagy nem. Bár ez meg már régen nem okoskodás. Hanem tanács, javaslat, amit másoktól is szívesen veszek, ha nem erőlteti rám, mert az már okoskodásba megy át...

2011. júl. 19. 13:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 20. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!