Ez mennyire Vízöntő szerintetek?
Figyelt kérdés
Az orosz futballista még egy új törvény elfogadását is befolyásolta Spanyolországban. 2000-ig az oroszországi játékosok külföldinek számítottak, ami kihatással volt fizetésükre és a külföldi játékosok korlátozása miatt korlátozta a játékképességüket. Karpin bírósághoz fordult, hivatkozott Oroszország és Spanyolország társadalombiztosítási megállapodására , és egyenlő jogokat biztosított a futballisták számára. Ráadásul ez a győzelem nem csak a futballistákra volt hatással: az oroszok alapvetően egyenlő munkajogokat kaptak a spanyol állampolgárokkal, sőt a Kommerszant azt írta , hogy Karpin „lerakta az alapot Oroszország belépéséhez az egyesült Európába”.ápr. 15. 19:39
2/6 anonim 

válasza:

Sose értettem ezeket a besorolásokat, mi alapján döntik el, melyik állam melyik csillagjegyhez tartozik? Oroszországot biztos nem Vízöntőhöz sorolnám. Azt sem értem, Magyarország miért Nyilas? Hiszen az államalapítás augusztus 20, az meg Oroszlán.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem Oroszországot akartam Vízöntő alá sorolni hanem az adott ember név szerint Valerij Karpin tettét nemzetiségtől függetlenül
ápr. 15. 21:21
4/6 A kérdező kommentje:
A 2-essel meg inkább nem tárgyalok, ne is írj többet, mert te csak Napjegyhez értesz és nem kérdeztem Valerij Karpin Napjegyét se, hiszen az adott - sokkal több eleme van egy radixnak
ápr. 15. 21:22
6/6 anonim válasza:
Ha onnan indulok ki, hogy vízöntő nő vagyok, és eddig minden fontos állomáson /párkapcsolat, házasság, munkahely/ teljesen felforgattam mindent, akkor az lehet. Hozzáteszem, ami általam megváltozott a környezetemben, az az érintetteknek hasznára vált, szóval nem negatív eseményeket okoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!