Mi jellemző az oroszlán csillagjegyűekre?
-jó az étvágyuk
-bőgnek
-szeretik az antilopot
egoisták, karrieristák,önzők és nem annyira okosak, mint amennyire hiszik magukat.
én nem jövök ki velük jól :/
egy skorpió
Annak a hozzászólónak,aki nem szívleli az oroszlánokat...
Az általánosítás nem túl álláspont egy-két rossz tapasztalat után...Én is oroszlán vagyok,skorpió aszcendenssel. Akkor most mi legyen? :) Hogy boldoguljak magammal? :) Az oroszlán valóban lehet akaratos,olyan,aki túl okosnak képzeli magát,de rendkívül segítőkész,az utolsóját is odaadja,túlságosan is önzetlen. Középpontban lenni: én pl. kifejezetten visszahúzódom nagy társaságban és csak figyelek. Szóval ez is érdekes adalék lehet.
Egyébként pedig egy általános állatövi jegy jellemzés még nem mutatja meg milyen is az adott ember valójában.Összességében kell az embert megismerni. /ezt a kérdezőnek mondom/
de rendkívül segítőkész,az utolsóját is odaadja,túlságosan is önzetlen
oroszlánt ismerek közelebbről, és ez egyikre se jellemző :) sőt, inkább önzőek, szerintem. lehet ezt a tulajdonságot inkább a skorpió aszcendensnek köszönheted :)
de az igaz, hogy az aszcendens sokat tud változtatni egy adott jegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!