Mi jellemző a bikákra?
Bika vagyok. Makacs, önfejű, lusta. Alapjában nyugodt természetű vagyok, de ha kihoznak a sodromból, ordítok, csapkodok. Szeretem a művészetet. Óvónő a hivatásom, de hat órányi ténykedés után, szeretek lepihenni a kanapéra és olvasni. Utálok futni. Nagyon szeretnék barátságba lenni a természettel, de nehéz azonosulnom vele. Nem tudom minek köszönhető, de utálok vizes lenni, és nem bírom elviselni magamon a ruhát.
Nekem bika jegyű az öcsém, nagyon jól megvagyunk, de még csak kisiskolás. :)
Amúgy én is Bika vagyok, akkor már leírom milyen vagyok. Bár biztos sokminden különbözni fog tőletek vagy az óvónőtől, de ez azért van, mert a Nap-jegy csak egy kis szelete az ember horoszkópjának... sokminden más is számít (már ha hiszel ebben a horoszkóposdiban, én még nem döntöttem el :D).
Makacs vagyok, önfejű, szeretem az állandóságot, nehezen alkalmazkodok a változó dolgokhoz, ezért kicsit konzervatív is vagyok, ha valamit ismerek, ragaszkodok hozzá, még akkor is, ha más lehet, hogy jobb lenne. Nyugodt vagyok, és nem csak alapjáratban, hanem egyébként is, nem is tudom mikor húztak fel utoljára :) Ha valaki hülyeséget csinál, nem felhúzom magam rajta, inkább röhögök, hajlamos vagyok inkább kívülállóként szemlélni a dolgokat. Úgy alapjáraton szeretem a nyugalmat, persze néha belefér egy-egy buli, mozgalmasabb dolog, de nem túl gyakran. Emberekkel is azokkal szeretem az időmet tölteni, akik a barátaim, ismeretlenekkel nehezen teremtek kapcsolatot (nem azért, mert félős vagyok, hanem mert lesz@rom őket). Fontosak az anyagi dolgok, és nagyon fontos a minőség, a márka, nem eszek/iszok sz@rt, még ha sokszor annyiba is kerül, akkor is a minőség kell :P Mit írjak még? Önző vagyok kicsit, ha valami az enyém, nem szívesen adom kölcsön, de mástól sem kérek semmit. És én kifejezetten természetbarát vagyok. A művészeteket is szeretem, az ilyen ezoterikus dolgokhoz kicsit szkeptikusan állok hozzá, de nem vetem el őket úgy kapásból. <== Ezek azok a dolgok, amik a Bika-jegyűekre általánosan jellemzőek, és rám is. Emelett van még pár más is bennem persze, de az már inkább más, aszcendensi, Hold-jegyi, stb. hatás.
Ismerek egy bika fiút, akinek a jellemét szinte egyetlen jelzővel le tudnám fedni; az pedig az öntelt. Hihetetlen mértékű kisebbségi komplexusban szenved, ami az élet minden területén megmutatkozik nála és ezt leplezi nagyképűséggel. Folyton dicsérgeti magát, a munkáját, és ha a többiek nem ajnározzák orrvérzésig, akkor egyből megsértődik xD Tele van előítélettel az embereket/embercsoportokat tekintve, amit ő jogosnak is gondol. Emellett kényelmes, komótos, amolyan "belefial a mókus a szájába" típus :) Hobbija, hogy a szálkát keresgéli embertársai szemében (de mindig az érintett háta mögött füstölög, nem mondja nyíltan) A humorérzéke sokszor erőltetett, de ezektől eltekintve jó szándékú fazon.
Van egy bika nő ismerősöm is, aki szintén komótos, imádja a kényelmet, a nagy lakomákat, az embereket. Kíváncsi természetű, jó kedélyű, de a gyerekeivel, férjével szemben birtokló és gyakran erőszakos. Ha valamiről kialakul a véleménye, soha többé nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, akármekkora butaság is, amit kigondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!