Mi jellemző a bikákra?
Utolsó szépen összekaptad a negatív tulajdonságokat! :)
Ilyen optimista kedvedben vagy vagy esetleg volt egy bika párod aki nem tett túl jó benyomást? Amúgy én nem vagyok lustaaaa békesség! :D
Hát én bika férfi vagyok, a ragaszkodást ismerem, és elképzelem ez még milyen lehet egy nőnél..
Jaj, annak az embernek aki egy bika nővel akar szakítani :D :D
Rák vagyok, ffi, jó fej a bika, de:
-hiú, még 110kg-al is
-lassú de nagyon, nem lehet hajtani
-mindent meghallgat, befogad, emészt, és ha jó a sajátjaként adja elő
-rengeteget eszik, iszik, dagadt
-nem bíznék meg bennük egy percre sem, mert ha baj van segít, de lehet, hogy 1év múlva adja elő, hogy mekkora barom vagy
-irigy, ül a kis dagonyájában, és "mit akar az a kis takony" felfogással hazudozik magának akár egy életen keresztül
-különc, mert tudja, hogy ő átlagos/üres buta belül.Külsőségekben látod meg (tetoválás, fülbevaló,luxus kocsi/motor)
Jó tulajdonságok:
-Imádja a testiséget, lustasága és butasága miatt könnyen vezethető. Nőkben olyan szintű a birtoklási vágy,hogy valóban kiszívnak.
-hűséges mint egy kutya (még akkor is ha punk/skinhead/elektroőrült, vagy bármilyen különc vagy)
-jól főz
-család/biztonság az első
-rejtélyes, nem mutatja ki mit érez mit gondol csak csendben mosolyog
-szeret beszéltetni, jobban mint beszélni
-soha nem mondja meg, hogy mekkora trágya/jó vagy, csak rávezet
-barátnak a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!