Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi jellemző a bikákra?

Mi jellemző a bikákra?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni, hogy mi jellemző a bikákra.. nekem a nagymamám is bika énis és a nagynéném is.. és kettőjükkel egy helyen nembírunk meglenni... ez normális? meg szeretném megtudni h mi a bikák legfőbb jellemzői :) Köszönöm előre is a válaszokat
2011. júl. 19. 13:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azagond, hogy ezeket a jellemzőket magamban is felfedezem..:D:S jó ezt így látni azért...
2011. júl. 23. 11:09
 12/18 GusztixD ***** válasza:
eznormális én ésa tesómis bikákvagyunk és nembirunk egymással meglenni..xD
2011. szept. 12. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Lassú, kényelmes, sokszor már lusta, anyagias, spórolós, földhözragadt, józan gondolkodású, csökönyös, keményfejű.
2011. szept. 12. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó szépen összekaptad a negatív tulajdonságokat! :)

Ilyen optimista kedvedben vagy vagy esetleg volt egy bika párod aki nem tett túl jó benyomást? Amúgy én nem vagyok lustaaaa békesség! :D

2011. nov. 2. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát én bika férfi vagyok, a ragaszkodást ismerem, és elképzelem ez még milyen lehet egy nőnél..

Jaj, annak az embernek aki egy bika nővel akar szakítani :D :D

2011. nov. 9. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
"Nem tudom minek köszönhető, de utálok vizes lenni, és nem bírom elviselni magamon a ruhát." Na jó, ez durva. Párom bika, és mindig kell neki egy fél óra lelki előkészület a tusolásra, mert "az olyan vizes". :D
2011. nov. 10. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
És mikor hazaér, az első dolga, hogy leveszi a zokniját, mert nem szereti. Nyáron a szandált is leveszi, ha leülünk egy padra. Már egész megszoktam, nem hittem volna, hogy ennek minimális köze van a csillagjegyéhez.
2011. nov. 10. 12:33
 18/18 anonim válasza:
64%

Rák vagyok, ffi, jó fej a bika, de:

-hiú, még 110kg-al is

-lassú de nagyon, nem lehet hajtani

-mindent meghallgat, befogad, emészt, és ha jó a sajátjaként adja elő

-rengeteget eszik, iszik, dagadt

-nem bíznék meg bennük egy percre sem, mert ha baj van segít, de lehet, hogy 1év múlva adja elő, hogy mekkora barom vagy

-irigy, ül a kis dagonyájában, és "mit akar az a kis takony" felfogással hazudozik magának akár egy életen keresztül

-különc, mert tudja, hogy ő átlagos/üres buta belül.Külsőségekben látod meg (tetoválás, fülbevaló,luxus kocsi/motor)

Jó tulajdonságok:

-Imádja a testiséget, lustasága és butasága miatt könnyen vezethető. Nőkben olyan szintű a birtoklási vágy,hogy valóban kiszívnak.

-hűséges mint egy kutya (még akkor is ha punk/skinhead/elektroőrült, vagy bármilyen különc vagy)

-jól főz

-család/biztonság az első

-rejtélyes, nem mutatja ki mit érez mit gondol csak csendben mosolyog

-szeret beszéltetni, jobban mint beszélni

-soha nem mondja meg, hogy mekkora trágya/jó vagy, csak rávezet

-barátnak a legjobb

2011. dec. 2. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!