22/38 anonim válasza:
Nem szeretem bedobozolni magamat és ezáltal senkit sem, de ha címkézünk, akkor ENFP vagyok elég sok ilyen teszt kitöltése után is, pedig én INFP-nek érzem magamat. 😅
Napom: Mérleg, de az egész képletemben a vizes dolgok 48.15%-ban dominálják sz*rrá a képletemet, meg... kép lent... 😅🙄
Tessék:
(forrás: astro-seek.com)
24/38 anonim válasza:
22: Én vagyok a Bak, aki ENFP, és pont ma olvastam arról, hogy sok ENFP gondolja magát introvertáltnak, meg az ENFP-k nem az a tipikus extovertáltak.
26/38 anonim válasza:
#3 Remek párosítás! Elég veszélyes! 🤭
27/38 anonim válasza:
#12 Remek orvos vagy nővérke lehet belőled! 🤗
28/38 anonim válasza:
#24 Ez így van! Az ENFP-k igazából ambivertáltak. :) Én is ENFP vagyok, de rengetegszer gondolkozom el rajta, hogy inkább INFP... holott az egész környezetem egyből rávágja, hogy tök extrovertált vagyok, csak én nem érzem magam annyira annak... :D
ENFP-t és Nyilas (eléggé igaz rám a csillagjegyem is, úgyhogy azt is magaménak érzem)
30/38 anonim válasza:
Mint ahogy már többen is leírták a tapasztalataikat előttem, ENFP-ként én is sokszor inkább INFP-nek érzem magam. Amúgy rák a horoszkópom és szűz az aszcendensem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!