Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyhez milyen...

Melyik csillagjegyhez milyen bűn (cselekmény) re vagy abberàltságra való hajlam tartozik?

Figyelt kérdés

Hozzátenném, hogy inkább pszichológiai témájú a kérdés, mivel nem hiszek az asztrológiàban, viszont a különböző horoszkópok, aszcendensek 12 jól elkülöníthető embertípust határoznak meg. MBTI alapján is kívàncsi vagyok ugyanerre, és lehetőleg személyes meglàtàsokra, nem guglizásra.

Pl: állatkínzás, adócsalàs, gyújtogatàs, különféle erőszakos perverzitàsok, stb

Érdekel az is, hogy mire hajlamos az ember ráfüggeni, pl társ(függés), gyorshajtás, munka, pénz, szex-nimfomània, nyugtatók, pszichodelikus drogok, alkohol, stb

A szűz jellemrajzra különösen kívàncsj vagyok.

2018. márc. 22. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen , végtelen kombináció létezik . 12 az alap emberi minőség és ezek változatai . Tegyük fel 5ös ikrek születnek , ők is a hatásoktól környezettől független mind eltérően élnék meg ugyanazt a kiinduló helyzetet . Teljesen másként élnének reagálnának Alapból létezhet hajlam ami negatív hatásokra egyoldalú romboló stresszre kihozza a gonoszt , ami mindenkiben benne van . Szűz a rend rendszer híve , kiszámíthatóság . Ez lehet hivatali vagy alvilági de egyházi is . Az alap jellem sokat számít .
2018. márc. 22. 19:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Felreertettel, mondjuk belegondolva rossz kategoriaba raktam a kerdest. En nem hiszek a horoszkopban, de a 12 kukinbozo jellem tenyleg ugymond az emberi temperamentumok, jellemzok "eloszlatasa"? Ha erted mire gondolok. A kerdes nem a horoszkopokrol szolm hanem kulonbozo szemelyisegu emberekrol.
2018. márc. 22. 19:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Itt pont, hogy hasznos a skatulyazas, kivetelesen.
2018. márc. 22. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Tehát HISZEL az asztrológiában, akárhányszor is ismétled az ellentétét. Hinni benne annyit tesz, hogy hiszel abban, hogy valakinek a jegye meghatározhatja a személyiségét (nem feltétlen a magazin-jóslást kell alapnak venni).

Oké, ez statisztika, de már annyiszor hallottam/olvastam, hogy rögtön ez jutott eszembe a kérdésed láttán: a legtöbb gyilkos csillagjegye egy mutable sign (franc tudja, mi ez magyarul). Ezek a jegyek az ikrek, a szűz, a nyilas és a halak. Ami közös bennük, hogy alkalmazkodóak (ahogy a mutable szó el is árulja) és szerintem ez így tök logikus is. Sunyin elérték mások bizalmát, gyakran sorozatgyilkosok, tudják, hogyan bánjanak az emberekkel és hogyan ne bukjanak le.

Saját ötletek: a gyorshajtás, nyugtatók, drogok és az alkoholfüggés szerintem inkább a holdjegytől függ. Ezek az emberek (talán tudatosan is) de menekülni akarnak a valóságtól, a gondolataiktól. Úgy figyeltem meg, mindenki máshogy kezeli a rossz gondolatait, mint ahogy elvárnánk az illetőtől. Van egy nyilas ismerősöm, egész nap hangoskodik, nem tud nyugton maradni és ki gondolná, hogy szabadidejében lassabb (sebességű) zenét hallgat. Magyarázata: az megnyugtatja. Én meg pont az ellentéte vagyok. Na, ebből azt akartam kihozni, hogy bár a gyorshajtásról a tűzjegyek jutottak volna eszembe, ezt mégis oda kell adnom a levegőknek, az ellentétnek. A tüzek megkapják a nyugtatókat, mert az nekik nagyon kell. Az alkoholba tényleg bárki becsúszhat, de ott talán a társaság is nagy szerepet játszik. Talán egyedül a földjegyeket nem tudom alkoholistáknak elképzelni, ők át tudják látni a helyzetet és időben megállítják magukat.

2018. márc. 22. 21:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Jokat irsz. De ujra hangsulyozom, szerintem mindenkinek van egy tipusa, amibe leginkabb beletartozik, de ez fuggetlen attol, hogy mikor es hol szuletett. Csupan pszichologiai skatulyazas. Amugy ilyenekre vagyok kivancsi, mint amit irtal, hogy milyen tipusuak a gyilkosok.
2018. márc. 22. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
A lélektan a személyiséget és rejtett tartalmait árnyék ént és szerepeket is elemzi . A kérdésekkor érdekes ha azt elemzi létezik e született gonosz bűnöző és mi teszi azzá . A válaszoló téved , keresd ki a sorozat gyilkosok ismert bűnözők terroristák születési dátumát . AL CAPONE , ROBERT FISCH , BONNIE - CLYDE , JOHN DILLINGER , TIMOTHY MCvEig ,JOHN WAYNE GACY BREIVIK , CAUCESCU ( fiatalon lelőtt egy üzletembert) stb , mind más jegyű . Ezek közül 2 kos 1 rák ami nem is szerepelt a tippjei - között . Változékonyak a vizes jegyek , kiszámíthatatlanok a levegősök, stabilak a föld típusúak , lobbanékonyak a tüzesek . Asztrológia tudomány , anno a matek kémia is ide tartozott és NEWTON is asztrológus volt , aki imádta a fizikát és a felfedezései a hobbi kísérleteiből erednek . Ez a babonásnak vett ismeret adott gyógyászati kémiai biológiai fémipari alap ismereteket amikből sorra fejlődtek az alágazatok . Ez nem jelent semmit hogy bizonyos hozzá nem értő akadémiai körök tagadnak és tiltanak dolgokat . Tudatlan ember számára ismeretlen a génmanipuláció de attól még létezik . Személyes benyomás és sztereotípia tévútja mentén kijelenthetnénk azt badarságot hogy ronda ember gonosz a kedves és szexy csupa jó ...
2018. márc. 22. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor saját research:

Amiket az előző válaszoló írt (Robert Fisch-t nem találtam, de találtam egy Albert Fisht):

kos - bűnöző

bika - sorozatgyilkos, robbantó

rák - gengszter

mérleg - bűnöző

bak - bűnöző

vízöntő - terrorista, gyilkos

halak - sorozatgyilkos

(Tehát 1/9 db mutable sign-t kevert bele, de igazából úgy is össze lehet válogatni egy rakás bűnözőt, hogy mondjuk mint kos lesz)

Ez ugyan csak egy 20. századi lista, de most eszerint fogok menni:

[link]

ikrek - 5 sorozatgyilkos, közöttük 1 nekrofil/kannibál

rák - 3 gyilkos, közülük 2 erőszakoló is volt

oroszlán - 1 sorozatgyilkos (aki elhitette az ádozataival, hogy egy sikeres üzletember, ez szerintem nagyon egy oroszlánra vall)

mérleg - 5 gyilkos & erőszakoló

skorpió - 1 sorozatgyilkos & erőszakoló (aki később öngyilkos is lett, szegény víz jegy nem bírta a börtönt)

nyilas - 4 sorozatgyilkos, közük 2 erőszakoló

bak - 2 gyilkos & erőszakoló, 1 sorozatgyilkos (aki egy doktor volt és az idős női pácienseit túladagoltatta gyógyszerekkel, majd amikor lebukott, felakasztotta magát. Azt csodálom, hogy magát nem adagoltatta túl, úgy fájdalommentes lett volna a halála...)

vízöntő - 4 sorozatgyilkos, közülük 3 erőszakoló

halak - 5 sorozatgyilkos, közülük 1 (bohócjelmezben) erőszakoló

Tehát az eredmény: 14/31 mutable sign. Végül a 25-ös listából 31 fő lett, mert a bűntársakat egy pontnak vette a cikk. Furcsáltam, hogy egy szűz sem volt felsorolva, de még így is majdnem a fele mutable.

Átláthatóbban:

[link]

mutable: 14

cardinal: 11

fixed: 6

tűz: 5

föld: 3

levegő: 14

víz: 9

Ebből mindenki vonja le a következtetést, de szerintem egészjól bizonyítottam a feltevésemet. Persze, minden egyes jegyből vannak borzasztó gilkosok/terroristák/bűnözők, de az arányok magukért beszélnek

2018. márc. 23. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
sztem az aszcendens ami eldönti hogy belülről mijenek is vagyunk .
2018. márc. 25. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Én csak a magam részéről tudok nyilatkozni. Oroszlán vagyok és fogalmam sincs hogy mire tudnék rá függeni, szerintem drogra simán de a gondolatomig sem jut el. A festés lenyugtat és elvonja a figyelmem... tényleg olyan mint egy nyugtató. A rock zene is lenyugtat, egyrészt mert szeretem másrészt mert tombolhatok de ehhez soha nincs kedvem nyúlni, csak elvezetből hallgatok zenét, nyugtatókent nem. A holdjegyem rák, úgyhogy túl érzelmes vagyok egyébként... Ja és ha szabad lenne, simán tudnék gyilkolni, de nem elvezetbol, hanem kifejezetten azokat, akiktől felforr az agyvizem (emberek 90%a)

A párom bak... szerintem munka és kötelesség mániás

2018. márc. 28. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Rák vagyok (nö) és rám jellemzö lenne- nimfománia, gyilkosság, hütlenség, aggresszió
2018. ápr. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!