Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek vámpír vagyok?...

Szerintetek vámpír vagyok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A bőröm nagyon fehér és a hajam viszonylag sötét. Utálom ha rám süt a nap, nem szeretem és szinte a szép időt sem. Inkább ha rossz az idő. Tudom, hogy ez nem bizonyít semmit, de betegesen vonzodom az ilyen dolfokhoz, ahogy a vampirokhoz is. Ugyan nem bírom a vért de a szemfogaim kicsit hosszuak. Ha ennyire szeretnék vámpír lenni van valami hajlamom? Lehetek az? Én hiszek a vampirokban és értelmes válaszokat szeretnék mert ez nekem nagyon fontos. 14/L

2017. máj. 24. 20:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egy egyszerű emos kisgyerek vagy. Jah és ne várjál értelmes választ egy ilyen hülye kérdésre.
2017. máj. 24. 20:46
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Nézd, embernek születtél és az is vagy.

Nincsenek olyan téren vámpírok, ahogy azt a könyvekben és másutt megelevenedve látod vagy láttatják veled, így erről, hogy te az vagy max ábrándozhatsz.

Fehér bőrű ember vagy, szereted ha be van borulva stb, ez normális. A fogaknak ehhez szintén semmi köze, ugyanis valakinek hosszabb, valakinek rövidebb a szemfoga, de mint mondtam, semmi köze a vámpírokhoz. Egyszerűen van egy saját jellemed, melyet legjobban a vámpírok elevenítenek meg és te ezzel tudsz jobban azonosulni, ennyi.

2017. máj. 24. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy vámpír, hülye vagy
2017. máj. 24. 21:07
 4/20 anonim ***** válasza:
6%
Te egy hibrid vagy !!!!!!!
2017. máj. 24. 21:18
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem pedig igenis vámpír vagy.

De leszel még emós, rocker, meg a fene tudja még mi az elkövetkező pár évben. Minden évben más.

2017. máj. 24. 21:19
 6/20 anonim válasza:
0%
Az vagy igen. Nincs semmi baj xDD
2017. máj. 24. 22:14
 7/20 anonim válasza:
0%
xD szerintem te ténleg vámpír vagy. De agyilag... 😂😂
2017. máj. 24. 22:18
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
nem vagy az
2017. máj. 24. 22:22
 9/20 anonim válasza:
85%

De cuki. Nem vagy az. Nem is leszel. Vámpírok nem léteznek, kitalált lények csak. Van aki fanatikus es mindent megtesz h hasonlitsanak rajuk. De ettol fuggetlenul nem vampirok. Lehet ilyen stilusod, kamasz vagy. Ahogy elottem is irtak ebben a korban lesz emos, rocker esetedben vampir az ember. Majd idovel kinovod. En is kinottem a fius korszakomat. Ennyi idosen csupa fius ruhat, csungo gatyakat hordtam lany letemre. Kinek mi lesz. En is kinottem. Ma mar fura visszagondolni h voltam olyan is :D

26/L

2017. máj. 24. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Na már most. Ez a kérdés cuki lenne, amemnyiben még nem múltál el 10. ( megsúgom: én sellő akartam lenni ;) - 6 évesen...az oviba...-.-) de a te korodban inkább már ciki.

És hogy a kérdésedre választ adjak: nem, nem vagy vámpír, és NEM is léteznek vámpírok. ( sem vérfarkasok, zombik, unikornisok, hableányok, varázslók és tündérhercegnők)...szóval nem, nem vagy az

2017. máj. 25. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!