Szerintetek vámpír vagyok? Bővebben lent
Nézd, embernek születtél és az is vagy.
Nincsenek olyan téren vámpírok, ahogy azt a könyvekben és másutt megelevenedve látod vagy láttatják veled, így erről, hogy te az vagy max ábrándozhatsz.
Fehér bőrű ember vagy, szereted ha be van borulva stb, ez normális. A fogaknak ehhez szintén semmi köze, ugyanis valakinek hosszabb, valakinek rövidebb a szemfoga, de mint mondtam, semmi köze a vámpírokhoz. Egyszerűen van egy saját jellemed, melyet legjobban a vámpírok elevenítenek meg és te ezzel tudsz jobban azonosulni, ennyi.
Szerintem pedig igenis vámpír vagy.
De leszel még emós, rocker, meg a fene tudja még mi az elkövetkező pár évben. Minden évben más.
De cuki. Nem vagy az. Nem is leszel. Vámpírok nem léteznek, kitalált lények csak. Van aki fanatikus es mindent megtesz h hasonlitsanak rajuk. De ettol fuggetlenul nem vampirok. Lehet ilyen stilusod, kamasz vagy. Ahogy elottem is irtak ebben a korban lesz emos, rocker esetedben vampir az ember. Majd idovel kinovod. En is kinottem a fius korszakomat. Ennyi idosen csupa fius ruhat, csungo gatyakat hordtam lany letemre. Kinek mi lesz. En is kinottem. Ma mar fura visszagondolni h voltam olyan is :D
26/L
Na már most. Ez a kérdés cuki lenne, amemnyiben még nem múltál el 10. ( megsúgom: én sellő akartam lenni ;) - 6 évesen...az oviba...-.-) de a te korodban inkább már ciki.
És hogy a kérdésedre választ adjak: nem, nem vagy vámpír, és NEM is léteznek vámpírok. ( sem vérfarkasok, zombik, unikornisok, hableányok, varázslók és tündérhercegnők)...szóval nem, nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!