12/38 anonim válasza:
Az MBTI legalább nem a csillagokból indul ki.
13/38 aldiss válasza:
INFP-A
Skorpió nap, Szűz aszc., Halak hold.
16/38 anonim válasza:
ENFP - Bak nap, Rák hold, Rák aszcendens
17/38 anonim válasza:
Én egy időben eléggé beleástam magam ezekbe, szóval részletesebb leírást adok:
MBTI: INTP-T
Socionics: ILI-Ni subtype
Enneagram: 6w5 583 tritype
Csillagjegy: Nyilas
Holdjegy: Vízöntő
Aszcendens: Rák
18/38 anonim válasza:
INTJ
ami a "horoszkópom" illeti, én azt komplexen, egy viszonyrendszerben értelmezem, ennek megfelelően azt tudom mondani, hogy közel áll hozzám a Kos küzdeni akarása, célirányos gondolkodása, az Ikrek szellemi élénksége, sokoldalúsága, rugalmassága, a Szűz megfigyelőképessége, kritikussága, önmegfigyelő hajlama, a Nyilas közösségért munkálkodása, világra nyitottsága, a Bak rend- és törvényszeretete, határtartása.
19/38 anonim válasza:
Vízöntő nap, nyilas aszcendens, halak hold és INFP
20/38 anonim válasza:
Nem tudom leírni a horoszkópom, mert olyan hosszú lenne, hogy senki sem olvasná el és azonnal felismernének belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!