ENTJk, INTJk, ENTPk, INTPk ti csatlakoznátok egy olyan messenger csoporthoz, ahol csak ezek a személyiség típusok vannak?
Nem, mivel nem szeretem beskatulyázni az embereket.
INTJ
27F
Őszintén, gyakran a legjobb barátom üzeneteire sem válaszolok akár napokig, nem gondolom, hogy akkor majd vadidgenek döcögős üzenetváltása jobban fog érdekelni. Feltételezem, hogy ismerkedés céljából hoznád létre a csoportot, hogy végre legyen alkalmad vegyülni a "magadfajtával", de erre meg vannak külön fórumok, például ez itt: [link] .
Illetve, ahogy a kettes válaszoló is írta, ez a négy betű nem fedi le teljesen egy ember személyiségét (igazából csak a nyolc kognitív funkciót rendszerezi aszerint, hogy egyes típusok mely négyet használják a leginkább), hiszen a környezetünk, a szülői nevelés, az életben elszenvedett kisebb-nagyobb traumák mind-mind kihatnak a személyiségünkre, kedvezően vagy kedvezőtlenül befolyásolva azt, ha pedig sztereotípiák alapján próbálsz meg ismerkedni másokkal, akkor van egy nagyon rossz hírem...
Javaslom, hogy az érdeklődési körödnek megfelelően ismerkedj, tehát, ha például érdekel a programozás, légy tag olyan fórumokon, ahol programozással foglalkoznak és beszélgess ottani emberekkel, ugyanis nagyobb eséllyel találod meg a közös hangot azokkal, akikkel egyezik az érdeklődési köröd valamiben, mint azokkal, akikről csak annyit tudsz, hogy ő egy iNtUiTiVe ThInKeR.
17/L
INTP-T 5w4
estj vagyok,így logikus,hogy nem látom értelmét egy ilyen csoportnak:)
vagy hogy mi benne a haszon?
INFPként most kirekesztve érzem magam.
Miért pont őket akarod beletenni, miért zársz ki mindenki mást? Nem a személyiségtípusa fogja meghatározni, hogy jó beszélgetőpartner vagy sem
INFJ-T vagyok és én sem csatlakoznék, akkor sem, ha ilyen csoport is lenne.
Nem azért szeretnék valakivel beszélgetést kezdeményezni, mert ugyanabba a személyiségtípusba tartozunk...
2. válaszoló. tudod mi a jó benne? A MÉMEK. (részemről)
INTP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!