Mi az alapja annak, hogy egy ember személyisége csak a születésekori bolygóállás szerint dől el?
14 éns em ezekre gondoltam ez szerintem is kamu.
olyanokra mint pl A halak a mag, nyugodt, nagy álmokkal, a kos a rügy minek szite semmi sem állhat az útjába és így tovább. Ne a városi életből indulj ki, hanem azt amiből kialakult. mikor az emberek többsége a földeken dolgozott és ha nem a fonóba, vagy a kocsmába volt akkor tv helyett a csillagokat nézte. És a "bölcsek", vagy a "nép" kifigyelték, hogy ekkor és ekkor ezek a csillagok jelennek meg, "uralkodnak a égen", ekkor ez történik a természetben, és ekkor születő gyerekek többnyire így viselkednek.
Szerintem amúgy ez csak az első években van így, utána a tapasztalatok, életkörülmények formálják a személyiséget, a jellemet.
Iszonyat sokat számít a körülmény, így azt amit mindenki horoszkópnak/asztrológiának ismer abban én sem hiszek, a heti, napi havi horoszkópnak semmi értelme sincs.
Ami érdekes, hogy mindenhol, megvolt a 12 jegy más és más formában, ma szinte csak a kínait, meg a nyugati maradt fent, de ennél jóval több volt. (gondolom ezek is a vallásnak köszönhetően maradtak fent, pl nyugati zodiákus-keresztény; keleti zodiákus-buddhizmus)
Ahhoz hogy "racionálisan" higgyünk vagy ne higgyünk ezekben meg kell pucolni a "hagymát", a természeti népek "találták ki" és hozzánk képest még az Amerikai telepesek vagy a Római Birodalom is közelebb állt a természethez hát még a korábbiak.
ami nekem "bizonyítottan", hasznos az a kertészeti holdnaptár.
Szerintem csak a genetika számít, később pedig a tanulás.
Isten és sátán nincs, nem léteznek.
Személyiségének egy apró része. A személyiségének nagyja már adott még beinkarnálódás előtt.
Azért, mert ekkor különül el a lét ember, anya és gyermek emergiateste.
Önmagában amikor valaki megszületik,egy tiszta lap. Ebben nem határozó csillagállás,nem döntő. Sokkal inkább határozó az,fogy milyen környezetben szocializálódik az egyén.
Azonban találkoztam már asztrológussal,aki tudott útmutatást adni a csillagképem alapján.
Laikusként válaszolva,bizonyára vannak olyan hatások,energiák amik befolyásolhatját a személyiség kialakulását,azonban sokkal inkább hat az általános szocializálódás a személyiség fejlődésében:család(főleg anya és apa kép),barátok,haverok,ismerősök.
Önmagában nem szabad bolygóállás alapján ítélni,ha számottevő tényező is,csak egy mellékes iránymutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!