Mi az alapja annak, hogy egy ember személyisége csak a születésekori bolygóállás szerint dől el?
Én foglalkozgattam a horoszkóppal, de nem úgy hogy ez van és pont. Ilyen a személyiséged ozd be, hanem mint afféle útmutató, vagy tanács.
Szerintem túl komolyan veszik, sokan azok közül is akik nem hisznek benne.
Azért van benne hasznos infó is.
Megfigyelés alapúnak tartom, bár igaz, a babonák többségei is az...
Minden esetre az újságban szereplő napi, heti horoszkópnak tényleg nincs értelme.
#10 ha nem lenne alapja nem, nem foglalkoztak volna vele világszerte, több évszázaddal ezelőtt. Ha egy idős lenne az UFO fanokkal talán 100%-ban egyet is értenék de így csak 80. de nem pontozlak se le se fel, mert teljes mértékben megértem az álláspontod hiába tér el egy kicsit az enyémtől
Ha lenne bármi alapja, nem létezne ennyi asztrológiai megállapítás a világban.
Kínai, azték, maja (és sorolható lenne még) asztrológiák nem kellően ismertek, azért csak a nálunk divatos a nyerő.
Ismert pillanathoz (születés) kell kötni a 'tanítást", hogy ne legyen átlátszóan általános.
Az anyag energiát bocsájt ki sok spektrumon. Ezek mind hatnak a körülötte lévő anyagra, így elméknél az elmére is. A bolygík nagyon közel vannak hozzánk. Fénysebességgel pár perc, míg a mz ezeken túli égitestek már évekre, ezért bár hatnak ránk, nem számítjuk őket.
Tévhit, hogy ez meghatározza a személyiséget. Ha így lenne, akkor már bizonyították volna a horoszkóp valóságosságát. A valóságban viszont ez csak mint külső energia hat ránk. Szóval az alap személyiségünket hatja, ami jött a lélekkel, és a minket magzatként ért energiákkal + genetikából jött résszel.
Amikor telihold van akkor is csak feszültebb lesz az ember, de nem lesz egy teljesen más személyiség, nem lesz felismerhetetlenül más személyisége.
Az asztrologia egy idoszamitason alapulo szimbolikai rendszer.
Nem attol "dol el", vagyis nem az okozza, hogy fel 9 van, mert fel 9-et mutatnak az ora mutatoi. Forditva ultok a lovon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!