Hogyan fogadjam el magam és a horoszkópom?
(8-as vagyok)
az egész születési diagramodat megnézeheted,de valószínűleg mindegyik jegyből kijön egy.
vannak oldalal ahol értelmezik ezt a táblázatot,de szerintem ez a 3 fő dolog.
Kos vagyok, nekem csak a földjegyek tetszenek szinte, a többi jegy valahogy irritál (nem jegy alapján választok hanem tényleg így alakult, hogy utólag tudtam meg a jegyet). Különösképpen tetszik a bakok titokzatos visszafogottsága, a bikák hedonizmusa és a szűz precizitása.
Attól függetlenül, hogy sok dolog tényleg hihetően illik az emberekre a horoszkópjukból nem gondolom, hogy ez határoz meg egy embert. Kapcsolati szinten pedig abszolút nem számít a papírforma, én pl azokkal jöttem ki mindig a legjobban akivel elvileg nem kellett volna, butaság ez alapján beskatulyázni magadat.
egyes vagyok
A kérdező, ismétlem, nem ostoba. Több információra van szüksége úgy általában a napjegyekről, a horoszkóp matematikai és csillagászati alapjairól. Meg egy jó asztrológusra, aki a a pontosítás után ad neki egy megfelelő elemzést, ééés ennyi!
Természetesen a születéskori bolygóegyüttállás nem oka, hanem jele az egyéniségének, törekvéseinek, gátjainak stb.
Ingyen senki nem fog elemzest kesziteni google:asztrologus es felkeresed azt aki a legszimpatikusabb szamodra
60p 10.000 Ft
Remelem elegedett leszel
ehhez szükség van a pontos születési adataidra (óra, perc), de elég részletes elemzést csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!