Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan fogadjam el magam és a...

Hogyan fogadjam el magam és a horoszkópom?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, és szerintem ez a legrosszabb horoszkóp, mióta ismerem ezt az egészet, utálom. Pont ezért nem akarok hinni az asztrológiában. Ráadásul a kedvenc jegyeimmel, a Kossal és a Mérleggel sem kompatibilis. Ha lehetne megváltoztatnám, mert egyáltalán, SEMMI nem passzol rám a leírásokból. Nem vagyok egy unalmas, munkamániás és depressziós ember és nem is leszek az soha. Hogyan tudnék a hozzáállásomon változtatni? Esetleg valaki tudna privátban egy teljes elemzést csinálni?

2020. jún. 18. 17:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És a szerelemben sokat számít a napjegy? Mert nekem általában a Kosok és a Mérlegek tetszenek meg.
2020. jún. 18. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:

(8-as vagyok)

az egész születési diagramodat megnézeheted,de valószínűleg mindegyik jegyből kijön egy.

vannak oldalal ahol értelmezik ezt a táblázatot,de szerintem ez a 3 fő dolog.

2020. jún. 18. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
számíthat az is,de a szerelmet tényleg ne az asztrológia szerint keresd,mert nagyon befolyásolhat akkor is hogyha egy olyan személlyel ismerkedsz aki jófej de aztán emlékezel arra,hogy pl. te nem bírod a rákokat.
2020. jún. 18. 18:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Rendben és köszi a segítséget :)
2020. jún. 18. 18:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Kos vagyok, nekem csak a földjegyek tetszenek szinte, a többi jegy valahogy irritál (nem jegy alapján választok hanem tényleg így alakult, hogy utólag tudtam meg a jegyet). Különösképpen tetszik a bakok titokzatos visszafogottsága, a bikák hedonizmusa és a szűz precizitása.

Attól függetlenül, hogy sok dolog tényleg hihetően illik az emberekre a horoszkópjukból nem gondolom, hogy ez határoz meg egy embert. Kapcsolati szinten pedig abszolút nem számít a papírforma, én pl azokkal jöttem ki mindig a legjobban akivel elvileg nem kellett volna, butaság ez alapján beskatulyázni magadat.

2020. jún. 18. 22:17
 16/22 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

A kérdező, ismétlem, nem ostoba. Több információra van szüksége úgy általában a napjegyekről, a horoszkóp matematikai és csillagászati alapjairól. Meg egy jó asztrológusra, aki a a pontosítás után ad neki egy megfelelő elemzést, ééés ennyi!

Természetesen a születéskori bolygóegyüttállás nem oka, hanem jele az egyéniségének, törekvéseinek, gátjainak stb.

2020. jún. 18. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ikrek a legrosszabb:(
2020. jún. 19. 02:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Ingyen senki nem fog elemzest kesziteni google:asztrologus es felkeresed azt aki a legszimpatikusabb szamodra

60p 10.000 Ft

Remelem elegedett leszel

2020. jún. 19. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Bika jegyűként valamiért mindig a bakok és az ikrek férfiak találnak meg. A bak férfiak szerintem nagyon nagyon tudnak udavrolni, hatalmas szexuális kisugárzásuk van (legalábbis számomra), igazi férfiak, és épp ezért szerintem az egyik legjobb jegy. Ha nő vagy, abban nincs tapasztalatom, de rád amúgy sem igazak a jegyről leírt dolgok, de mégis meg akarod változtatni. :D
2020. jún. 20. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:

[link]

ehhez szükség van a pontos születési adataidra (óra, perc), de elég részletes elemzést csinál.

2020. jún. 21. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!