Mi a horoszkópotok? És mi jellemez titeket?
Június 28. után bármikor berobbanhat életedbe egy határozott és szuggesztív erejű személy, aki óriási hatással lesz rád. Viszont a kezdeti lelkesedésed alább hagyhat, amint rájössz, mennyire domináns. Július 2-től visszavonuláson gondolkodsz. Úgy érzed, ez neked túl intenzív, mert a másik fél túl erőszakosnak tűnik. Könnyen lehet, magyarázat nélkül elbújsz előle, mert nem érzed magad elfogadva, szeretve…
A nyári szerelmi horoszkópom az nlc szerint
Vagy a csillagjegyemre gondoltál?
Mindkettőre.
De köszönöm a válaszodat!:D
Szűz a csillagjegyem.
Ezek jellemzőek rám: kreatív,kedves,csendes,megbízható,hűséges,figyelmes,nagyon szorongó vagyok,szétszórt,zárkózott.
Nagy társaságban általában nehezen találom meg a helyem,de akik közel állnak hozzám azokkal nagyon közvetlen vagyok. Párkapcsolatban nem szeretek irányítani,de szükségem van a függetlenségre.
Nagyon szeretem az állatokat,imádom a művészeteket. Ha valamit szeretek,abba mindent beleadok és élvezem,de ha nem akkor hamar megunom a dolgokat.
Állandóan próbálok megfelelni magamnak és másoknak is. Szeretek minél több embert megismerni és új helyeket megismerni.Nagyon nehezen fejezem ki az erzelmeimet,jól elvagyok egyedül is,de néha nagyon hiányzik a társaság is.
Szeretek utazni és világot látni.
bak: ambíciózus, maximalista, hajlamos munkamániára, bevallom néha kicsit merev és régebben érdekember voltam, és szar az érzelmek terén:D de dolgozom rajta
nagyon hűséges embernek mondanám magam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!