Hogyan fogadjam el magam és a horoszkópom?
"Ha lehetne megváltoztatnám, mert egyáltalán, SEMMI nem passzol rám a leírásokból." Olvastál valami Kiskegyed-szintű "elemzést" "jóslatot" "előrejelzést", hogy milyennek kellene lenned...pfff. Ha semmi nem passzol rád, akkor mit akarsz megváltoztatni, Kérdező?
"Esetleg valaki tudna privátban egy teljes elemzést csinálni?" Nincs ingyenebéd.
egyes vagyok
A születési időpontod pontosítása nélkül csak bazári általánosságokat kaphatsz akármelyik napjegyről is, kedves Kérdező. A nem megfelelő hozzáállásod alapja az alultájékozottság.
egyes vagyok
"Tudom hogy kell hozzá a születési óra, perc és hely, nem vagyok hülye." Ó, nem mondtam, hogy hülye vagy. Csak nincs elég információd. Ebből is látszik: "szerintem ez a legrosszabb horoszkóp, mióta ismerem ezt az egészet, utálom." Nem is ismered -most kértél, ugye, elemzést- de már rossz véleményed van. Pfff.
esetleg kalkuláld ki az aszcendensed vagy a hold jegyedet. én mérleg vagyok de oroszlán az aszcendensem és kos a hold jegyem.
már az a kettő jegy is nagyon fontos,hogyha hiszel az asztrológiában (megj.:amúgy a CIA már bebizonyította,hogy az asztrológia egy igaz dolog,de m1).
annak is nézz utána,hogy ennek a két jegynek mi a jelentősége,pl. a hold jegy az ahogy feldolgozod a dolgokat és reagálsz rájuk.
7: Hogy jössz te ahhoz hogy úgy leostobázz, hogy nem is ismersz??
8: Igen, utánanéztem és így tényleg több értelme van a dolgoknak. Az olyanok, mint pl Vénusz, Mars meg a házak számítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!