Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondolsz az ikrekről,mint...

Mit gondolsz az ikrekről,mint csillagjegy?

Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Barátságos, kíváncsi, szeret sokat beszélgetni, de vannak köztük, akik nehezen tudnak titkot tartani. Viszonylag könnyen megváltozik egy bizonyos emberről a véleményük.
2020. jún. 16. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ikrek vagyok a ti nézetetek szerint.

Kedvtől függően vagyok barátságos, de tudok nagyon bunkó is lenni. Nem szeretek sokat beszélgetni, és jól tudok titkot tartani.

Ennyit az asztrológia "hitelességéről".

2020. jún. 16. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:

1:

Én ikrek vagyok

Mind igaz rám, amit elmondtál

És egy kis pletykafészek vagyok >.<

2020. jún. 17. 03:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2es azt mondtam,"mint csillagjegy".Azzon kívül,hogy nem is tudod milyen az asztrológia.Nem csak egy jegyed van.Legalább nem okoskodnátok,ha nem is tudtok róla igazán semmit.(Ezt nem egyesnek meg hármasnak írom.)
2020. jún. 17. 05:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor hány jegyem van, meséld el kérlek :)

Érdekes, hogy te alapozod az életed egy áltudományra, de engem vádolsz okoskodással. Akkor már érdekelne, miért hiszel az asztrológiában.

2020. jún. 17. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Azzok akik nem tudnák,van Nap,hold,aszcdensz,Merkúr,Jupiter,Vénusz,Lilith,chiron meg még van pár.(Viszont rád írok 5-ös)
2020. jún. 17. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon nem jönnek be: állandóan izegnek-mozognak, furmányosak.
2020. jún. 17. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
7: szerintem egyáltalán nem furmányosak... azzal meg, hogy állandóam izegnek-mozognak, szemèly szerint nekem nincs bajom
2020. jún. 17. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

jeffrey dahmer jó pali

hát belőle kiindulva..

erőszakos volt, főleg részegen, nem nagyon voltak igazi és közeli barátai, kontroll mániás volt, jól tudott kamuzni hogy csak ölelkezni akart stb, meg jól ki tudta mindig beszélni magát a helyzetből, a végén mindig neki lett igaza.

szexi

2020. aug. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!