Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem illik össze a Rák...

Miért nem illik össze a Rák meg a Szűz ?

Figyelt kérdés

A legtöbb oldalon/könyvben azt írják,hogy a Rákok meg a Szüzek nem lehetnek jóban ...se barátság,se párkapcsolat nem jön nekik elvileg össze.

Miért van ez ?(tapasztalatok is jöhetnek :D )

2020. jún. 10. 21:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Alapvetően tényleg nem jó párosítás, de nem lehetetlen. Olyan nincs, hogy lehetetlen. Az viszont tény, hogy a Szüzek általában logikusabb megközelítéssel állnak az élethez, a Rák meg inkább érzés, tapasztalat után megy.
2020. jún. 10. 21:58
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
csacskaság
2020. jún. 10. 22:01
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
A Rák sokszor szétszórt, érzésekkel tapasztal meg mindent, a Szűz meg megérteni próbálja a dolgokat, elemezni, kritikákat megfogalmazni. A Rák számára a kritika olyan, mintha megsebeznék, elveszti a komfortérzetet a kapcsolatban.
2020. jún. 10. 22:52
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Én rák vagyok, a férjem szűz, 27 éve vagyunk együtt, és boldog kapcsolatban élünk. Szóval nekem bejott a szűz. 😉
2020. jún. 10. 22:59
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
4 es hazudik szerintem !
2020. jún. 10. 23:11
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Miért hazudnék kedves 5-ös? Kapok érte valami ajándékot szerinted?
2020. jún. 10. 23:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
3 as vagyok itt mindenki hazudik
2020. jún. 10. 23:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂
2020. jún. 10. 23:15
 9/20 anonim ***** válasza:
Mert a rák az egy állat, ollókkal.
2020. jún. 11. 09:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szűz vagyok és rendkívül irritálnak a rákok akiket ismerek. Érzelemvezéreltek, kizsarolják az emberből az érzelmeket vagy épp profi érzelmi zsarolók. Ez utóbbi engem minimálisan sem hat meg ezért többször szembesültem az utolsó fegyverükkel; a sírásba torkolló vagdalkozásukkal ami akkor jön ha a minden logikát nélkülöző kirohanásaik nem hatnak a másik emberre, észérvekkel pedig nem lehet őket meggyőzni, hozzáteszem egyik vízjegyet sem. Igazi energiavámpírok, annak aki hagyja teljesen rátelepszenek és kiszipolyozzák. Sok rákot ismerek akik alattomosak de az ostoba fajtából, folyamatosan keverik a szart de annyi eszük nincs hogy ezt úgy csinálják, hogy ne bukjanak le. Párkapcsolatfüggők, ha egyszer eggyel összejöttél biztos lehetsz benne, hogy soha nem száll le rólad (legalábbis ameddig nem hálóz be mást), olyanok mint az azonos nevű betegség, a rák exem évekig zaklatott a szakítás után. Emellett önzőek, kisajátítóak, elvárják a szeretetet a másiktól és azt, hogy ők legyenek a világ közepe ami számomra nonszensz. Emellett sértődékenyek egy rossz szó és úgy megsértődik, hogy négykézláb kúszhatsz a bocsánatáért mert ezt várja el. Na most ezt tőlem aztán várhatja.

Ezek az én tapsztalataim, az általam ismert rákokkal semmilyen emberi kapcsolatom nem zökkenőmentes és én nem jövök ki velük jól. Ettől függetlenül biztosan van nagyon jófej rák is és jól működő rák-szűz kapcsolat is.

2020. jún. 11. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!