Vízöntő és Oroszlán pár mennyire illik össze?
Figyelt kérdés
Férfi vízöntő, nő oroszlán. Érdekelne, hogy aki otthon van a témában mi a véleménye2020. jún. 9. 20:09
1/4 anonim válasza:
Én vízöntő férfi vagyok és volt több oroszlán nőm (3). Nagyon jó, de nagyon nehéz volt velük. Óriási arcuk van, önérzetesek, büszkék és elvárják hogy éreztessük velük, hogy ők fantasztikus sztárok és mindig igazuk kell legyen. Kicsit elvárták, hogy kiszolgáljam őket. A vízöntő meg egyenes, őszinte és nem szokott segget nyalni és szereti a függetlenséget, de ő is mindig jobban tudja, és nem lehet irányítani őt, úgyhogy kihívás volt, de izgalmas és szép volt egyúttal. De végül mindegyikkel külön utakra kerültünk, hol én, hol ő szakított
2/4 anonim válasza:
A vízöntő általában nehezen tűri az oroszlán elnyomó, uralkodó jellemét. De meg kell ismerni az adott embert, ne csak a horoszkóp alapján válassz párt.
4/4 anonim válasza:
Van benne lehetőség, csak össze kell csiszolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!